EXCLUSIV! Augustin Viziru, forţat de fratele său să rămână în România


    Augustin Viziru
Augustin Viziru

Deşi îşi dorea să plece din România şi să-şi facă un rost în America, Augustin Viziru este obligat să înghită în sec şi să rămână în ţară. Lucian, fratele său mai mare, i-a luat-o înainte şi s-a mutat în Germania, iar mama lor se teme să nu rămână singură.

În urmă cu două luni, Augustin Viziru (33 de ani) anunţa oficial că a decis să pună punct relaţiei sale cu România şi să-şi încerce norocul peste Ocean. Actorul îşi scosese la vânzare chiar şi maşinile de colecţie şi era hotărât să lichideze tot ce are în ţară şi să plece. La începutul lui iulie, Lucian Viziru (36 de ani), fratele lui mai mare, a anunţat familia că se mută definitiv în Germania, unde a fost ofertat ca antrenor de tenis.

Vestea i-a luat prin surprindere pe toţi, iar Augustin s-a trezit singurul sprijin al mamei sale, de care este foarte ataşat. Chiar dacă se bucură pentru succesul fratelui său, el a mărturisit că plecarea acestuia i-a dat toate planurile peste cap. „Când l-am văzut cât e de fericit, nu am mai putut să-i spun nimic. Acum eu nu mai pot să plec nicăieri, rămân aici cu mama. Ea e foarte speriată că am să o las şi eu şi va rămâne singură, dar nici nu se pune problema", a declarat acesta. Între timp, Augustin încearcă să se împace cu faptul că nu mai poate părăsi România şi îşi găseşte ocupaţie în ţară, implicându-se în cât mai multe proiecte.

simeon stalpnicul png

„Nu stau degeaba deloc. Am mai multe proiecte în discuţie, dar nu vreau să dau detalii până nu sunt sigur de ceva", a spus actorul. Acesta va fi din toamnă la tv, în noua telenovelă de la postul tv ACASĂ, „Îngeri pierduţi".

mariana moculescu jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
shutterstock 165207755B jpg
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
Culita Sterp masina accident (1)B jpg
adrian romcescu mp4 thumbnail png
foto1 la sfinxB jpg
cabral dominicana jpg
Răzvan Burleanu în Qatar FOTO Twitter
Mercenari Wagner FOTO Telegram png
image
image
image
image
foto1 la sfinxB jpg
shutterstock 165207755B jpg
minivacanta 1 decembrie jpg
foto 1 bec economic jpg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO