EXCLUSIV Nicoleta Luciu, vacanţă pe iaht cu Bianca Drăguşanu


    Nicoleta Luciu este într-o  formă fizică de invidiat!  Superba brunetă se bucură  de ultima vacanţă înainte  să înceapă repetiţiile  cu coregrafii
Nicoleta Luciu este într-o formă fizică de invidiat! Superba brunetă se bucură de ultima vacanţă înainte să înceapă repetiţiile cu coregrafii

Prezentatoarea "Bingo România" se pregăteşte să-şi ia rolul de naşă în serios. Peste o săptămână, Nicoleta Luciu se va urca în avion pentru a petrece o vacanţă în Croaţia împreună cu finii, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav. Într-un peisaj de vis, vedeta tv şi soţul ei vor stabili ultimele detalii legate de nunta roşcatei cu prezentatorul de la Meteo.

Nicoleta Luciu e din nou gata să-şi facă bagajele pentru o scurtă vacanţă în Croaţia, unde ea şi soţul ei, omul de afaceri, Zsolt Csergo, deţin o "casă de vacanţă" pe apă. Vedeta tv va merge în această escapadă şi cu Zsolt Jr., fiul ei de patru ani.

"De şase ani, mergem în Croaţia. E ca a treia noastră casă, dar pe apă. Vom sta pe un iaht. Ne vom plimba şi vom merge la plajă. Kim, Kevin şi Karoly vor rămâne la Miercurea Ciuc, iar Zsolt jr. va merge cu noi. Abia aştept să ajungem. Acolo am mâncat o îngheţată extraordinară cu alune şi cele mai bune fructe de mare", ne-a povestit Nicoleta Luciu.

Vacanţa cu finii, Bianca şi Victor, va fi una scurtă, având în vedere că Nicoleta Luciu este gazda emisiunii "Bingo România", în fiecare duminică la Acasă TV.

Chiar şi aşa, vedeta tv a pregătit lucruri esenţiale pentru voiaj, care nu-i lipsesc niciodată din bagaj.

 "Întotdeauna am la mine, în concediu, şerveţele umede, soluţie dezinfectantă, periuţa de dinţi, strugurel de buze şi un parfum", a adăugat viitoarea naşă a cuplului Bianca Drăguşanu -Victor Slav.

Nicoleta şi Bianca s-au cunoscut şi s-au apropiat la repetiţiile pentru emisiunea concurs "Dansez pentru tine". Aşa a venit propunerea Biancăi de a-i deveni Nicoletei fină. Soţia lui Zsolt nu doar că a acceptat, dar mai nou se şi îmbracă cu rochiile create de roşcată.

mariana moculescu jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
shutterstock 165207755B jpg
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
adrian romcescu mp4 thumbnail png
Culita Sterp masina accident (1)B jpg
cabral dominicana jpg
foto1 la sfinxB jpg
Răzvan Burleanu în Qatar FOTO Twitter
Mercenari Wagner FOTO Telegram png
image
image
image
image
foto1 la sfinxB jpg
shutterstock 165207755B jpg
minivacanta 1 decembrie jpg
foto 1 bec economic jpg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO