Cristina Şoloc şi-a dus fiul la concerte în Vama Veche

simeon stalpnicul png

Aşa mamă, aşa fiu. Cristina Şoloc îşi obişnuieşte copilul de mic cu atmosfera, distracţia şi muzica bună din Vama Veche. Weekendul trecut l-a dus pe Alexandru (7 ani) pentru prima dată la Folk You, festival de la care părinţii nu au lipsit decât o dată în 9 ani.

„Eu sunt prietenă cu organizatorii şi cu artiştii care participă la Folk You şi am fost acolo, cu ei, încă de când s-a născut ideea acestui festival. Pentru mine are un farmec aparte, mă duc în fiecare an. De această dată, parcă a fost mai multă lume ca niciodată, mi s-a părut un succes. Şi Alexandru a fost fascinat, a zis că mai vrea", spune Cristina.

Nisipul şi marea au fost perfecte weekendul trecut, la Neptun

simeon stalpnicul png

De altfel, prezentatoarea emisiunii Moto Magia de la TVR 2 se simte ca acasă pe Litoralul românesc. De 13 ani merge la aceeaşi pensiune din Costineşti, unde mănâncă doar fructe şi legume proaspete, producţie proprie, iar proprietarii le sunt aproape ca nişte părinţi. Plajă face la Neptun, un loc curat şi liniştit, cu nisip fin, chiar lângă plaja lui Băsescu.

simeon stalpnicul png

„Nu stăm mult la plajă, doar câteva ore dimineaţa şi seara, după ora 17.00. În rest, ne plimbăm prin alte staţiuni. Ne simţim bine la mare, încercăm să mergem în fiecare weekend liber", mai povesteşte Cristina Şoloc.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
mariana moculescu jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
Madonna FOTO Instagram
 dmitri rogozin sursa facebook
image
image
image
image
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub cred în românia animat gif
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg