Vedetele şi-au scos la soare picioarele!

Alexandra Georgiadis
Alexandra Georgiadis

Suntem în miezul verii, iar căldura a scurtat simţitor lungimea fustelor. Vedetele din România au renunţat să se mai ascundă sub hainele lungi şi şi-au expus picioarele, în toată splendoarea lor. Click! a apelat la un antrenor de fitness, care a analizat apariţiile mondene din această vară.

De ce iubim Bucureştiul, vara? Pentru că s-a umplut de fuste scurte, ţinute sexy, picioare dezgolite. Vedetele fac şi ele parte din acest peisaj şi atrag privirile ca un magnet. Trecătorii sunt curioşi să vadă cât sunt de suple, de bronzate, de perfecte.  Actriţe, cântăreţe sau prezentatoare tv, cele mai în vogă femei din showbizul românesc au fost surprinse de fotoreporterii Click! cu picioarele la vedere.


    Alexandra Georgiadis
Alexandra Georgiadis

Bună ocazie pentru a le analiza puţin. Dacă unele dintre ele sunt cu adevărat un model de întreţinere fizică şi grijă faţă de propriul corp, altele au gafat grav la capitolul imagine estivală. Nicoleta Luciu, Delia Matache, Andreea Marin, Daniela Crudu, Adela Popescu, Ana Velea, Diana Dumitrescu şi Oana Lis au fost supuse ochiului critic al antrenoarei de fitness Alexandra Georgiadis, manager sportiv al clubului „Alexandreea Club Fitness & Spa” din Capitală. Aceasta a comentat apariţiile vedetelor şi le-a dat câteva sfaturi foarte importante care, urmate cu stricteţe le pot transforma în adevărate dive până la vara viitoare.

Andreea Marin- ”Prezintă un plus general de ţesut adipos, o lipsă generală a tonusului muscular. Însă niciodată nu e prea târziu pentru a începe un program de exerciţii fizice eficiente”.

simeon stalpnicul png

Delia Matache- ”Are muşchii coapsei şi ai gambei uşor prea dezvoltaţi. Este posibil să nu o avantajeze nici încălţămintea, nici unghiul din care a fost surprinsă. Pentru picioare subţiri şi flexibile îi recomand exerciţiile de yoga, pilates sau BodyArt”.

simeon stalpnicul png

Daniela Crudu- “Foarte slabă. Cu siguranţă, câteva kilograme în plus ar ajuta-o mult. Îi recomand exerciţii care tonifică musculatura feselor, coapselor şi a gambelor”.

simeon stalpnicul png

Adela Popescu- ”Este o persoană activă şi echilibrată din toate punctele de vedere. Picioare frumos modelate, obţinute cu antrenamente şi exerciţii specifice. Bravo ei!”

simeon stalpnicul png

Ana Velea- ”Ştiu că Ana are o calificare ca antrenor de fitness, specialitatea spinning, care are efecte deosebite în pierderea în greutate şi în modelarea picioarelor. Linia coapselor şi a gambelor este bine conturată, are un aspect atletic. Bine!”

simeon stalpnicul png

Diana Dumitrescu- ”Odată cu pierderea în greutate, aşa cum se întâmplă în majoritatea cazurilor, tonusul muscular a fost afectat. Diana are nevoie de un program de tonifiere a picioarelor şi masaje pentru a arăta perfect” .

simeon stalpnicul png

Oana Lis- ”Are mult de lucru. Poate să înceapă cu exerciţii simple, care stimulează activitatea cardiovasculară şi metabolismul (urcatul scărilor, mersul pe bicicletă). În acelaşi timp, trebuie să urmeze şi o dietă, cât mai săraca în grăsimi. Abia apoi poate lucra exerciţii separate pentru fiecare porţiune a picioarelor”.

simeon stalpnicul png

Mai citeşte:

Nicoleta Luciu, show aproape porno, pe plajă! Uite ce a făcut!

IMAGINI SENZAŢIONALE! Andreea Marin, cu sânii la înaintare! Ce spun fanii ei!

Delia a ieşit camuflată la cumpărături

S-a întors roata: Daniela Crudu îl întreţine pe Mihai Costea

ce culori sa porti in functie de zodie jpg
business 816491 1920 jpg
dog 1168663 1920 jpg
1 cheloo are iubita si doi copii jpg jpeg
FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
imelda staunton netflix jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg
Culori care aduc noroc de Craciun jpg
fata diavol jpg