Giulia Nahmany «a spart» 6.000 de euro în zece zile la New York

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Prezentă la târgul de modă JA New Work Summer Show, care a avut loc la Javits Convention Center, în New York, Giulia Nahmany a profitat şi de o vacanţă.

Cu această ocazie, vedeta  le-a prezentat americanilor şi invitaţilor sosiţi din întreaga lume noile ei colecţii de bijuterii cu Swarovski pe care le-a pus în evidenţă printr-o şedinţă foto specială. Giulia a realizat pictorialul la Vulcanii Noroioşi din judeţul Buzău. Fotografiile spectaculoase le-au atras imediat atenţia celor prezenţi la eveniment care s-au arătat interesaţi atât de colecţia ei, cât şi de România ca destinaţie turistică, fiind fascinaţi de ce au văzut în ipostazele expuse.

"Vulcanii Noroioşi din România reprezintă un fenomen foarte rar în Europa şi pot atrage foarte mulţi turişti în România. Am simţit potenţialul din reacţiile celor care au văzut fotografiile cu noile mele colecţii. Mi-au pus o mulţime de întrebări despre România, despre ce merită să fie vizitat şi m-au întrebat de ce nu facem mai mult pentru promovarea ţării noastre. Unii au fost atât de fascinaţi de terenul cu cratere din fotografii încât m-au întrebat, în glumă, dacă nu cumva am fost pe lună pentru a face pictorialul", a declarat Giulia.

A căutat un loc bun pentru a-şi deschide un magazin în America

simeon stalpnicul png

În cele zece zile pe care le-a petrecut în America s-a ocupat nu doar de promovarea bijuteriilor pe care le face cu cristale Swarovski, ci şi de relaxare. După încheierea târgului, Giulia s-a plimbat ore bune prin celebra metropolă, în căutarea unui spaţiu potrivit unde ar putea să-şi deschidă un magazin.

„Ador New Yorkul, Manhattanul în mod special. De fiecare dată când ajung acolo simt atmosfera de care eram fascinată atunci când priveam serialul «Sex and the City» («Totul despre sex», n.r.). Am urcat în Empire State Bulding, am mers într-o scurtă croazieră în jurul Statuii Libertăţii, am vizitat Muzeul Metropolitan. Data viitoare nu voi rata însă un musical pe Broadway", a mărturisit Giulia.

Giuliei i-a fost foarte greu să stea atâta timp despărţită de fetiţele sale

Fetiţele creatoarei de bijuterii au rămas la Bucureşti, în grija bonelor şi a soţului vedetei. „Mi-a fost greu fără ele, însă am vorbit la telefon de cel puţin zece ori zi în această perioadă. Bonele nu îndrăzneau să mă deranjeze prea des, însă eu eram cea care nu se abţinea şi punea mâna pe telefon pentru a suna în România. Au fost 10 zile dificile, dar pe care le-am umplut cu multe momente frumoase", a mai spus Giulia.

De-a lungul acestei vacanţe de lucru, vedeta a cheltuit vreo 6.000 de euro doar pe cazare, transport şi cumpărături. Giulia nu a putut sta departe de magazinele de shopping din New York. A profitat de reduceri şi şi-a achiziţionat haine atât pentru ea, cât şi pentru fetiţele sale. De la rochiţe, tricouri şi pantaloni sport, până la cămaşi, pantofiori şi sandale. În plus, Giulia a cumpărat hăinuţe, kituri de pictat şi cărti educative pentru câţiva copii talentaţi din Bucuresti, pe care îi ajută pentru a-şi dezvolta pasiunea pentru artă (sunt copii provenind din familii mai sărace, pe care i-a cunoscut la începutul acestui an).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
klaus iohannis 3 jpg
image
image
image
image
image
image
cal pitic coada uriasa sweetie cartea recordurilor jpg
ankur jain erika hammond nunta egipt instagram jpg
vreme furtuna png
pod india wikipedia jpg
Motivul pentru care Ion Creanga era numit Popa Smantana de cei apropiati  Detalii pe care sigur nu le stiati despre scriitor 1024x609 webp
Vama Veche, în anii trecuți de 1 Mai jpeg
miez nuca nuci jpeg
avion pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net