Irinuca îi calcă mamei pe urme

simeon stalpnicul png

Nu degeaba se spune că aşchia nu sare departe de trunchi. Irina Columbeanu (şase ani şi jumătate), fetiţa lui Irinel Columbeanu şi a Monicăi Gabor, a moştenit talentul de fotomodel al mamei sale şi a făcut senzaţie la concursul Mini Miss şi Mister Litoral 2013. Aceasta a fost aleasă Miss Fashion TV Model, dintre 25 de copii.

La şase ani şi jumătate, Irina Columbeanu este o domnişoară foarte frumoasă, care le dă motive de mândrie părinţilor ei. Irinel Columbeanu, tatăl micuţei, cel care deţine custodia acesteia şi se ocupă de creşterea şi educaţia ei, este cum nu se poate mai fericit când îşi priveşte copila, mai ales că aceasta îi arată în fiecare zi un nou talent. Micuţa pictează, sculptează şi cântă, iar în acest weekend a demonstrat că are şi aptitudini de fotomodel, asemenea mamei sale, Monica Gabor.

Monica Gabor, o obișnuită a podiumurilor de modă

simeon stalpnicul png

Aflată împreună cu tatăl ei pe Litoral, la Mamaia, Irinuca a fost invitată să participe la Mini Miss şi Mister Litoral 2013, un concurs dedicat copiilor. „Am primit această invitaţie din partea organizatorilor şi am fost de acord ca Irina să participe, pentru că vreau să înţeleagă ce înseamnă un concurs. În fond, toată viaţa este o competiţie", a declarat Irinel Columbeanu, pentru Click! Plină de graţie şi entuziasm, fetiţa omului de afaceri a urcat pe podium şi a prezentat mai multe ţinute, iar juriul a fost impresionat de prestaţia ei.

În tot acest timp, omul de afaceri a privit-o emoţionat din primul rând şi a retrăit momentele în care Monica, fosta lui soţie, defila în prezentări de modă. „M-am simţit mai emoţionat ca niciodată. Din punctul de vedere al situaţiei, mi-am amintit de momentele în care defila Monica", a recunoscut acesta.

Irinuca a fost încurajată și felicitată de tatăl ei

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Talentul şi dezinvoltura i-au adus Irinei titlul de Mini Miss Fashion TV Model, lucru care l-a bucurat pe tatăl ei, dar şi pe mamă, care a sunat-o pe micuţă imediat după concurs. „După ce s-a terminat concursul, Monica a sunat-o pe Irina şi au stat de vorbă. A felicitat-o, desigur", a spus Irinel Columbeanu.

Omul de afaceri a mărturisit că este foarte mândru de reuşita fiicei sale, dar nu şi-ar dori ca aceasta să urmeze o carieră în modeling. „Sunt mândru de Irina, este foarte talentată. Nu m-ar deranja să aibă o activitate în modă, dar nu aş încuraja-o să facă o carieră din asta. Dacă însă şi-ar dori asta, am să o susţin, normal. Rolul tatălui în acest caz este să facă în aşa fel încât copilului să îi fie posibil să facă ce-şi doreşte", a declarat acesta.

S-au luptat doi ani pentru custodia Irinei

Monica Gabor şi Irinel Columbeanu s-au cunoscut în ianuarie 2006 şi, câteva luni mai târziu, s-au şi căsătorit. Cei doi au devenit părinţi la 18 ianuarie 2007, când fotomodelul a adus-o pe lume pe Irina. După aproape patru ani de mariaj, relaţia dintre Monica şi Irinel a început să se răcească în 2010, când manechinul pleca foarte des în America, unde s-a şi stabilit în cele din urmă.

La începutul anului 2011, Moni a introdus cererea de divorţ şi i-a cerut fostului soţ custodia completă a Irinei şi o pensie alimentară consistentă. Timp de aproape doi ani, Irinel şi fosta soţie s-au luptat pentru micuţă, dar în martie 2013, fotomodelul a renunţat dintr-odată la procese. Astfel, omul de afaceri a devenit tutorele fiicei sale şi cel care se ocupă de creşterea şi educaţia acesteia.

gabi badalau, alaturi de parintii sai jpg
Matilda Pascal Cojocărița și Nicolae Ceaușescu jpg
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
Bianca Drăgușanu alături de Gabi Bădălău
mariana moculescu jpg
cub gabriela marin denise pilafai png
cub razvan ciobanu png
cub theo rose anghel damian png
 dmitri rogozin sursa facebook
Supermarket FOTO Shutterstock jpg
image
image
image
image
Politia din Muntenegru FOTO Shutterstock jpg
cum se epilau femeile in antichitate jpg
Joshua Cooper jpg
sarcina in vis jpg
Prima doamnă a SUA s a ocupat de decorațiuni jpg
cub florina mihaila sexy braileanca png