FOTO! Vezi ce surpriză le-a făcut Ştefan Stan fanilor săi din Alba Iulia!

Stefan Stan, alături de unul dintre fanii săi
Stefan Stan, alături de unul dintre fanii săi

În ciuda vremii ploioase, care a alungat publicul adunat în piața Alba-Iulia chiar înainte de concert, Ștefan Stan și cei nouă membri ai band-ului său au încins atmosfera.

Cei peste 500 de curajoși, rămași în Cetate să înfrunte tunetele și fulgerele de dragul cântărețului, au primit "întăriri" imediat ce ploaia s-a oprit, numărul acestora dublându-se până la finalul show-ului live, care a înregistrat un record în turneul de promovare al albumuui său de debut, intitulat „Povestea mea"- Ștefan Stan a cântat fără pauză o oră și jumătate, uitând parcă să coboare de pe scenă!

Tot în premieră, Ștefan Stan a împlinit visul celui mai entuziast dintre spectatori - Lupu (18 ani). Sedus de muzica artistului, dar și de frumusețea "Scufițelor Roșii" de la viori, adolescentul a fost invitat de către cântăreț mai aproape de cea de care s-a îndrăgostit, una dintre cele trei frumoase violoniste din band, căreia i-a făcut complimente în fiecare dintre momentele de respiro din cadrul show-ului: "Vino alături de noi și ascultă piesa următoare chiar de aici, de pe scenă", i-a spus Ștefan.

Un fan este invitat de Ştefan pe scenă
Un fan este invitat de Ştefan pe scenă

Dezinhibat, Lupu s-a conformat imediat și, după primele acorduri din piesa „Kiss" s-a ridicat din fotoliul de unde a savurat dansul fetelor și a dansat de-a lungul și de-a latul scenei, spre satisfacția concitadinilor săi.

Ştefan Stan, alături de fanii din Alba-Iulia
Ştefan Stan, alături de fanii din Alba-Iulia

În ciuda restricțiilor vremii, publicul s-a manifestat fără rezerve, a cântat și a dansat pe fiecare dintre piesele prezentate, piese de pe album, dar și cover-uri celebre, strigând numele lui Ștefan după fiecare piesă.

O altă surpriză oferită fanilor din Alba a venit după finalul show-ului, când Ștefan Stan a oferit autografe fanilor alături de partea feminină din band - Andreea Ghițan (violă), Ioana Dobrescu și Sabina Aur (viori), Oana Laoș și Daniela Marin (backing-vocals).


    Ştefan Stan, alături de fanii din Alba-Iulia
Ştefan Stan, alături de fanii din Alba-Iulia

Seria concertelor marca Ștefan Stan, din turneul de promovare al albumului său de debut, continuă weekend-ul următor într-o altă zonă din țară, în Moldova, la Piatra-Neamț.

zodii care sunt vampiri energetici jpg
cub mama theo rose carmen harra png
Brad Pitt (5) jpg
andreea esca 6 png
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
cub monica anghel png
andreea antonescu jpg
Horoscop dragoste webp
11 septembrie
Germania Japonia la Cupa Mondială de Fotbal 2022 din Qatar FOTO EPA EFE (3) jpg
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg
foto1 1 dec Foto Inquam Photos Octav Ganea (8)B jpg
FotoJet jpg
travel 778338 1920 jpg
Elom Agbegninou jpg