Fata mea este model! Sunt încă mici, dar fac deja furori pe podium

Irina
Irina

Sunt mici, dar cochetează de pe-acum cu podiumul şi încearcă să se obişnuiască cu lumina reflectoarelor. Fetiţa Ralucăi Sandu, cea a Denisei Nechifor şi a lui Irinel Columbeanu sunt modele în devenire!

Irina, fetiţa lui Irinel Columbeanu şi a Monicăi Gabor, a câştigat primul titlu de "miss" din viaţa ei, la doar 6 anişori şi jumătate. Aflată cu tatăl ei pe Litoral, la Mamaia, Irinuca a fost invitată să participe la Mini Miss şi Mister Litoral 2013, un concurs dedicat copiilor. „Am primit această invitaţie din partea organizatorilor şi am fost de acord ca Irina să participe, pentru că vreau să înţeleagă ce înseamnă un concurs. În fond, toată viaţa este o competiţie", a declarat Irinel Columbeanu, pentru Click! Foarte sigură pe ea, domnişoara Columbenu a arătat celor din jur că se simte în largul ei pe scenă, asemenea mamei sale, care s-a făcut remarcată prezentând moda.

Rania Maria
Rania Maria

Asemenea mamei sale, Raniei Maria îi place enorm să se afle pe podiumul de prezentare. Fetiţa Denisei Nechifor şi a fotbalistului Adrian Cristea a fost învăţată cu scena de la o vârstă fragedă, iar acum nu mai are emoţii. Din contră, Rania se află în largul ei şi execută paşii profesionist. La cei 4 anişori ai ei, fetiţa stelistului a fost chiar şi mireasa colecţiei la un eveniment care s-a desfăşurat de Crăciun.

Raluca Sandu si Ines Simona
Raluca Sandu si Ines Simona

Raluca Sandu a răspuns şi ea "prezent" atunci când a fetiţa ei a fost solicitată să participe în calitate de model într-o prezentare de modă. Micuţa Simona Ines şi-a făcut "debutul" la un eveneiment  caritabilpentru micuţa Kassandra Rotariu. Aşadar, la doar un an şi câteva luni, când abia începuse să meargă, nepoata şefului FRF a păşit galeş susţinută de mămica ei.

Jennifer
Jennifer

Tot ca un adevărat manechin a păşit şi fetiţa regretatului fotbalist  ghanez, Ibrahim Dossey. Jennifer a defilat cu ocazia mai multor evenimente de acest gen. Tot pentru un scop nobil a urcat şi ea pe scenă, la vârsta de 6 ani, în 2011, pentru micuţa Kassandra Rotariu. La cei 9 ani ai săi, frumoasa mulatră este pasionată de sport şi este cea mai bună din ţară la viteză şi la săritura în lungime. Se pare că prezentările vor fi doar o pasiune, întrucât micuţa vrea să facă o carieră în sport.


    Jennifer
Jennifer
FotoJet (1) jpg
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
shutterstock 2097257428 jpg
elena gheorghe   familie jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
shutterstock 2097257428 jpg
moaste  sever gheorghe jpg
mititelu jr 4 jpg
calendar ortodox 2021 6 decembrie sf ierarh nicolae icoana de gabriel toma chituc jpeg