Lora şi-a scos fundul la bronzat!

simeon stalpnicul png

Prima apariţie în costum de baie a Lorei (31 de ani) după intervenţia pe care a suferit-o în Turcia! La două săptămâni de la operaţia de miom uterin, artista a avut parte de puţină bălăceală în mare alături de prietenii săi. Blonda a făcut senzaţie într-un costum de baie cu vedere „largă” la posterior!

În urmă cu o lună primea cea mai proastă veste din viaţa ei. După ce trei ginecologi i-au spus că are chist pe ovare, al treilea i-a pus Lorei diagnosticul corect: miom uterin - mai pe înţelesul tuturor: tumoră benignă dezvoltată pe muşchiul uterin. Cântăreaţa s-a operat de urgenţă într-o clinică din Turcia, în urmă cu două săptămâni, iar acum grăbeşte perioada de convalescenţă.

Lora a apărut pe plajă într-un costum de baie care îi acoperă operaţia

simeon stalpnicul png

Deşi nu are voie să intre în mare, cântăreaţa nu s-a abţinut şi s-a bălăcit puţin

simeon stalpnicul png

Aflată pe Litoral încă de joi, solista nu s-a putut abţine şi a „trişat" indicaţiile medicului, care i-a interzis orice formă de efort, timp de şase săptămâni. Deşi mai are o lună până se va reface complet, artista s-a încăpăţânat să cânte în deschiderea concertului J Balvin, din clubul Princess, apoi s-a prezentat la „Mamaia Music Awards", pentru a-şi ridica premiul oferit de organizatori. Totuşi, a încercat pe cât a putut să le respecte pe altele.

simeon stalpnicul png

Fotoreporterii Click! au surprins-o duminică, la orele prânzului, pe plaja din Mamaia, alături de designerul Maria Simion, cea care se ocupă de vestimentaţia ei, dar şi de câţiva prieteni. Lora s-a afişat într-un costum de baie semi-întreg, tocmai pentru a feri zona operată de soare şi de apă. „Am o incizie în buric şi alte două în stânga şi-n dreapta abdomenului. Se vor vindeca în patru săptămâni, iar în acest timp nu am voie să intru în apă şi trebuie să stau la umbră. Nu sunt înnebunită după bronz, şi dacă nu aş fi avut această problemă, tot nu aş fi exagerat cu statul la soare. Folosesc autobronzante pentru o culoare mai arămie. Important este să mă vindec. Trebuie să evit efortul şi să stau cuminte din toate punctele de vedere. Mi-a încurcat un pic planurile de anul acesta. O lună de vară să nu cânţi e destul de mult. De pe 17 august încep concertele", ne-a spus cântăreaţa. Chiar dacă a optat pentru un costum întreg, Lora a avut grijă să fie sexy şi a lăsat părţile esenţiale la vedere. Fundul bombat i-a putut fi admirat de toţi turiştii.

Lora e pe litoral împreună cu vedeta postului Antena 2, Maria Simion

turiştii.

simeon stalpnicul png

Andra a îmbinat vacanţa cu munca

Ca multe alte vedete, Andra şi Cătălin Măruţă sunt şi ei în vacanţă pe Litoralul românesc, fiind cazaţi în resortul de lux Phoenicia Holiday Resort. Soţii Măruţă au optat pentru un apartament confortabil cu trei camere, cu bucătărie utilată unde pot pregăti, dacă e nevoie, masa pentru David, fiul lor.

simeon stalpnicul png

Pentru că nu au vrut să aibă bătăi de cap, Cătălin şi Andra au ales şi varianta de servicii all inclusive, care le oferă acces gratuit la toate facilităţile resortului, şezlonguri pe plajă şi piscine. Întreaga familie Măruţă a fost surprinsă, joia trecută, la o plimbare pe aleile resortului, apoi ea a avut de susţinut un concert pentru invitaţii hotelului Phoenicia Holiday Resort.

Mădălina Pamfile, vacanţă cu mama

Asemenea fostei colege de la "Un show păcătos", Daniela Crudu, Mădălina Pamfile a ales să-şi facă vacanţa pe Litoralul românesc. Rămasă fără job, manechinul a preferat să-şi bronzeze silicoanele pe plaja din Mamaia. Pentru că iubitul este ocupat cu antrenamentele, bruneta a ales compania mamei ei, Cristina, care a venit special din Italia să-şi petreacă vacanţa alături de fiică. Deşi este o diferenţă de cincisprezece ani între ele, cele două au fost luate drept surori, nu mamă şi fiică. Mădălna a făcut senzaţie într-un costum de baie verde.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png
cub monica anghel png
Brad Pitt (5) jpg
Horoscop dragoste webp
andreea esca 6 png
foto1 copii crisanB jpg
andreea antonescu jpg
FotoJet (2) jpg
cub miki k pital png
alzheimer png
viktor orban ungaria shutterstockfoto 850x567 jpg
image
image
image
image
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg
cele mai frumoase polițiste 4 jpg
foto1 1 dec Foto Inquam Photos Octav Ganea (8)B jpg
FotoJet jpg