FOTO Criticat─â de fani, dar cu mai mul┼úi bani ├«n buzunar. Mi┼čcarea c├ó┼čtig─âtoare a Giuliei

16 august 2013
CLIIMA20111011 0054 1 jpeg
Giulia Anghelescu (Foto: Facebook)

Aspru criticat─â de fani pentru tunsoarea rebel─â pe care a adoptat-o ├«n ultimele luni, Giulia Anghelescu are, surprinz─âtor, mai multe concerte de c├ónd nu mai afi┼čeaz─â o imagine de fat─â cuminte. Surse din anturajul c├ónt─âre┼úei ne-au dezv─âluit c─â noul look i-a adus Giuliei mai mul┼úi bani ├«n buzunar, dar, ├«n acela┼či timp, ┼či cuvinte acide din partea admiratorilor s─âi.

Giulia Anghelescu este o obi┼čnuit─â a schimb─ârilor. ├Än ultimii ani, ea ┼či-a vopsit p─ârul ├«n nuan┼úe diferite, f─âc├ónd modific─âri de look de la o lun─â la alta. Astfel, anul trecut ea ┼či-a schimbat culoarea p─ârului de cel pu┼úin trei ori.

image
Giulia ┼či Vlad au dezv─âluit pentru noul num─âr al Revistei Story, c─â vor deveni p─ârin┼úii unei feti┼úe, pe nume Sabina

C├ónd era ├«ns─ârcinat─â Giulia avea p─ârul de culoarea caramelului. Apoi pentru nunt─â ┼či botez artsita s-a vopsit brunet─â.

image
Giulia Anghelescu ├«┼či schimb─â culoarea p─ârului de trei ori pe an

Dup─â ce a devenit m─âmic─â, Giulia a revenit spectaculos pe scen─â la Romanian Music Awards, anul 2012, unde pe l├óng─â silueta de invidiat artista ┼či-a afi┼čat ┼či noul look, o coada de cal decolorata ├«n degrade.

image
Giulia Anghelescu ├«┼či schimb─â culoarea p─ârului de trei ori pe an

Pe atunci nimeni nu se a┼čtepta la schimb─âri de look at├ót de spectaculoase, dar ├«n doi ani, t├ón─âra m─âmic─â a devenit extrem de controversat─â ├«n ceea ce prive┼čte felul ├«n care ├«┼či stilizeaz─â p─ârul.

Artista si-a decolorat, apoi, p─ârul apeland la un look feminin, cu ┼čuvi┼úe, v├órfurile p─ârului fiind de un blond ar─âmiu. Pentru piesa "Un Om cu un Pian" s-a vopsit blond─â, p─âstr├ónd r─âd─âcinile ├«n culoarea negru.

image
Giulia Anghelescu ├«┼či schimb─â culoarea p─ârului de trei ori pe an

Tot ├«n 2012, invitat─â la una dintre cele mai importante gale ale trendurilor ├«n materie de hairstyling, Giulia a ap─ârut cu un look avangardist. Arista a avut p─ârul ro┼ču intens cu ┼čuvi┼úe vi┼činii.

image
Giulia Anghelescu ├«┼či schimb─â culoarea p─ârului de trei ori pe an

├Än 2013, Giulia a lansat single-ul "Azi" ┼či o dat─â cu acesta c├ónt─ârea┼úa s-a ras pe cap, look care i-a ┼čocat pe fanii ei.  

Giulia a apărut rasă pe cap în urmă cu două săptămâni jpeg
Giulia a apărut rasă pe cap în urmă cu două săptămâni

A┼ča s-a prezentat Giulia la un eveniment monden care a avut loc recent

De┼či a fost aspru criticat─â de fani pentru tunosarea sa, Giulia se pare c─â, ├«n ciuda polemicilor, s-a ales cu mai multe concerte ┼či automat cu mai mul┼úi bani ├«n buzunar.

fuego iubita2 png
andrei stefanescu iubita3 png
andreea balan (1) jpg
razvan si irina fodor
cornel palade ada png
cub maria tonciu mama png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
variola maimutei 2 jpg
calendar ortodox 2021 24 mai sfantul cuvios simeon cel din muntele minunat gabriel toma chituc jpeg
bentley copy jpg
sandra parlamentara copy jpg
regina elisabeta
salvamari 0 jpeg