Mihai Trăistariu a făcut 5.000 € în două ore şi jumătate

Ultima actualizare:

    Mihai Trăistariu
Mihai Trăistariu

De sărbători legale, artiştii nu sunt în vacanţă. Mai mult ca niciodată, zile precum Sfânta Maria sunt o oportunitate în plus pentru solişti să câştige un ban. Aşa a făcut şi Mihai Trăistariu, care joi, de Adormirea Maicii Domnului, a mai încasat 5.000 de euro cât ai zice peşte. Se pare că anul acesta, el a fost cel mai harnic de Sf. Maria.

Mihai Trăistariu a dat lovitura de Sfânta Maria. Artistul a avut nu mai puţin de cinci concerte pe Litoral, pentru care a încasat 5.000 de euro, o sumă-record pentru o singură zi de „muncă". Succesul de joi îi aminteşte lui Mihai de perioada sărbătorilor de iarnă, când artiştii abia fac faţă solicitărilor pentru concerte.

Profesional, lui Mihai Trăistariu îi merge din ce în ce mai bine. Greu de spus dacă implantul de păr pe care şi l-a făcut a avut sau nu o contribuţie la popularitatea din ultima vreme, cert este că, de Sfânta Maria, Mihai a avut cinci concerte, toate pe Litoral. Joi, Mihai şi-a început periplul artistic la ora 20.00, în staţiunea Jupiter, după care au urmat Saturn, Eforie Sud, Constanţa şi, în jurul orei 01.00, Mamaia, unde a avut ultimul spectacol din seara respectivă.

Astfel, în doar două ore şi jumătate, cântăreţul a câştigat 5.000 de euro. „De obicei, doar de Crăciun şi de Revelion am cinci spectacole pe zi, când pot lua chiar şi 12.000 de euro într-o zi. Un recital de-al meu are cam 45 de minute", ne-a spus Mihai.

O perioadă bună din punct de vedere artistic a fost şi cea în care a câştigat Eurovisionul, când avea concerte gârlă, iar remuneraţia era pe măsura celebrităţii câştigate şi în străinătate. Mihai îşi aminteşte că la acea vreme a fost invitat să susţină un spectacol în Norvegia, fiind plătit cu o sumă-record: 16.000 de euro. O performanţă personală este şi suma de 4.000 de euro, pe care Mihai a primit-o să interpreteze o singură piesă, hitul „Tornero", la un festival în aer liber din Suedia.

Şi ei au muncit în zi de sfântă sărbătoare

Ieri, a fost o sărbătoare mare pentru creştini, Adormirea Maicii Domnului, iar mulţi dintre români au sărbătorit onomstica. Cu ocazia aceasta, Anna Lesko a cântat la la o petrecere privată în Capitală pentru care a încasat 2.200 de euro, preţ normal, deşi pentru astfel de evenimente preţul creşte.

simeon stalpnicul png

Băieţii de la BUG Mafia au electrizat atmosfera din MegaDiscoteca Tineretului Costineşti, pe ritmuri de hip hop. Tataee, Caddy şi Uzzy au interpretat piesele care i-au făcut celebri şi, pentru un program de aproape o oră, au plecat acasă cu 4.500 de euro.

simeon stalpnicul png

De Sfânta Maria, Alex Velea a parcurs 596 de kilometri până-n Satu Mare, ca să-şi arate tatuajele şi să cânte hiturile sale. Chir dacă a petrecut aproape jumătate de zi doar pe drum, acesta s-a întors acasă mai bogat cu 2.500 de euro

simeon stalpnicul png

Andrei Maria Tiberiu, alias Smiley, a cântat seara, într-un club din Galaţi. La ora actuală este unul dintre cei mai scumpi artişti şi, în ciuda faptului că cere între 3.000 şi 7.000 pe un program artistic, lumea îl vrea pe scenă. 

simeon stalpnicul png

Andreea Bălan a făcut show de zile mai la Cernavodă. Blonda şi-a zăpăcit publicul cu vestimentaţiile speciale, dar şi cu mişcările ei sexy. Ea a încasat 2.000 de euro pentru 50 de minute de show.

simeon stalpnicul png

 După ce i-a urat „La mulţi ani" fiicei sale Sofia Maria, Andreea Bănică a plecat într-o localitate din Timiş. Acolo artista a susţinut un concert în aer liber, pentru 2.000 de euro. (Ştefania Stancu)

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net