VIDEO Cruzime fără margini! Cum arată luptele de cocoşi organizate de fiica Regelui Mihai

16 august 2013
image
Lupte de cocosi

Principesa Irina şi soţul ei, John Wesley Walker, au fost arestaţi după ce autorităţile au aflat că cei doi organizau lupte de cocoşi la ferma pe care o deţin.

John Wesley şi Irina Walker sunt acuzaţi, împreună cu alte patru persoane, de organizarea de pariuri ilegale. Sunt inculpaţi, de asemenea, pentru încălcarea legislaţiei privind protecţia animalelor prin organizarea a cel puţin zece lupte ilegale de cocoşi între 1 aprilie 2012 şi 19 mai 2013. Aceste lupte sunt de o cruzime greu de imaginat.

Cocoşii sunt crescuţi special pentru astfel de practici, fiind hrăniţi de mici cu vitamine, pentru a deveni cât mai puternici şi rezistenţi. Dacă adaugăm asta la faptul că aceste păsări manifestă genetic o agresiune uriaşă împotriva masculilor din aceeaşi specie, tabloul final e unul de groază.

image
Cocosi 3

Luptele care se dau între aceste păsări sunt foarte sângeroase şi rareori se finalizează fără ca unul dintre "luptători" să nu moară, mai ales că proprietarii le fixează de obicei lame de cuţite pe gheară.

simeon stalpnicul png
Cocosi 3

În SUA, acest sport este interzis în toate cele 50 de state.

cub bianca dragusanu gabi badalau animat gif
anca turcasiu jpg
BeFunky collage (19) jpg
BeFunky collage (18) jpg
bobonete jpg
bianca dragusanu gabi badalau jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
calendar ortodox 2021 21 mai constantin si elena icoana de mihai coman jpeg
elon musk met gala 2022
virus shutterstock 22366534 0 jpeg
ambulante londra jpeg
1 telefon png png