Livia Graur i-a pregătit camera bebeluşului

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Prezentatoarea rubricii meteo de la Prima TV, Livia Graur, este pe ultima sută de metri cu naşterea. A pregătit camera copilului, şi-a făcut toate analizele şi ecografiile posibile, iar de două zile a intrat în concediu prenatal. Emoţiile cresc de la o zi la alta.

"Mi-e teamă puţin. Nu de operaţia în sine, ci pentru că mă gândesc să nu fie complicaţii la naştere, să fie fetiţa sănătoasă, ok. Eu mă simt bine acum, doar că obosesc mult mai repede. Şi am nişte dureri în capul pieptului, cum mă împinge ea cu picioruşele", mărturiseşte Livia.

simeon stalpnicul png

Camera bebeluşului a pregătit-o deja. Chiar dacă aşteaptă fetiţă, căreia o să-i pună numele Renata, nu a decorat totul în clasicul roz. A ales o mobilă albă, perdeluţe vesele şi colorate, doar covorul are puţin roz.

Înainte, aici era biroul soţului ei, Răzvan. „Era camera lui de refugiu, pe care a cedat-o copilului. Locuim într-un apartament cu patru camere, dar ne-am gândit să nu sacrificăm cel de-al doilea dormitor, că poate vom mai avea nevoie de el, poate vine vreunul dintre părinţi să doarmă la noi", spune Livia.

Astfel, canapeaua şi masa de laptop din birou au fost înlocuite acum de un pătuţ, o masă de înfăşat, o canapea micuţă şi un dulap. Livia este tare mândră de noua cămăruţă din casa lor şi tot timpul deschide uşa să o mai vadă. „Ţinem uşa închisă ca să nu intre căţelul, Ronnie, un dog argentinian de 70 kg. Sper să se înţeleagă bine cu bebe, să nu fie gelos".

O singură superstiţie are - dulapul copilului este, deocamdată, gol. Livia a refuzat să cumpere hăinuţele până după naştere. „Am pus-o pe mama să ia doar strictul necesar. Cred că sarcina cumpărăturilor va cădea, în septembrie, pe soţul meu", mai spune prezentatoarea Prima TV, care speră să se întoarcă la serviciu în noiembrie, după doar două luni.

Livia locuieşte în acest apartament cu patru camere de 10 ani. Recent a fost complet renovat şi mobila schimbată. „Aici ne simţim cel mai bine, am amenajat totul pe gustul nostru şi putem spune că nicăieri nu e ca acasă”.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
spital judetean suceava
image
image
image
image
image
image
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
Inundatii Dubai jpg
tarom  Mediafax jpg
image png
zacusca dovlecei 1 png
Ghid de cumpărare TV Smart 2021: Cum să alegi cel mai bun televizor inteligent? jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net