Mihaela Rădulescu se teme de Andreea Marin?

Ultima actualizare:
andreea marin
andreea marin

Mihaela Rădulescu nu mai vrea să prezinte „Duminica în familie" la TVR. Mai mult, vedeta a anunţat că nu mai doreşte să revină pe sticlă, cel puţin momentan.  În această toamnă, Mihaela Rădulescu trebuia să revină cu un nou proiect tv.

O vreme a fost în negocieri cu postul public de televiziune, dar recent vedeta s-a retras. Mihaela Rădulescu şi-a motivat alegerea în fel şi chip.

După ce, iniţial, a acceptat să prezinte din nou emisiunea care a consacrat-o cu ani în urmă, diva a bătut în retragere, argumentând că nu-şi mai doreşte ca presa să facă speculaţii pe seama scandalurilor din trecut dintre ea şi Andreea Marin.

Andreea Marin a confirmat că va reveni cu o emisiune la TVR


    andreea marin
andreea marin

Cu alte cuvinte, decât să fie colegă cu „Zâna surprizelor", „diva de la Monte Carlo" preferă să mai stea pe bară. Mai mult, ea e convinsă că şi alte persoane o vor ataca, aşa cum a făcut Radu Mazăre în urmă cu ceva timp, când a făcut-o „haimana". În absenţa Mihaelei Rădulescu, producătorii de la „Duminica în familie" din TVR merg mai departe.

Astfel, ei vor decide în curând care este vedeta feminină care o va înlocui pe Răduleasca. În atenţia producătorilor se află mai multe vedete: Monica Davidescu, Tania Popa, Liana Stanciu, Kitty Cepraga şi Ramona Bădescu. În ceea ce o priveşte pe Andreea Marin, aceasta va prezenta din toamnă o nouă emisiune la TVR, un format asemănător celui care a consacrat-o, „Surprize, surprize".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
plaja cipru jpg
image
image
image
image
image
image
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
hannah gutierrez X jpg
molly peggy profimedia jpg
micul dejun jpeg
WhatsApp Image 2024 04 16 at 14 46 35 (1) jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net