EXCLUSIV Bianca şi Victor câştigă 10.000 € din cununia civilă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Bianca Drăguşanu (31 de ani) şi logodnicul ei, Victor Slav (33 de ani), se vor cununa civil la sfârşitul săptămânii viitoare. Cei doi stabiliseră, iniţial, să se prezinte în faţa stării civile astăzi, însă au amânat evenimentul, pentru a câştiga cât mai mulţi bani de la televiziunile care vor mediatiza cununia.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav se află pe ultima sută de metri cu pregătirile privind căsătoria lor, care se desfăşoară în cea mai mare discreţie. Doar pregătirile au loc departe de ochii curioşilor.

Se pare că evenimentul va fi supermediatizat la o televiziune privată. Cei doi ar fi trebuit să se cunune civil la sfârşitul acestei săptămâni, mai precis chiar azi, însă au amânat cel mai frumos eveniment din viaţa lor din pricina unui contract de exclusivitate avantajos cu un post de televiziune.

Emisiunile tabloide care i-au ofertat pe Bianca şi pe Victor cu sume fabuloase îşi încep activitatea din 2 septembrie, astfel încât cei doi nu au stat pe gânduri şi au amânat cununia civilă pentru sfârşitul săptămânii viitoare.

FOTO Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, moment romantic la malul mării

Bianca Drăguşanu, marea absentă de la ziua Vicăi Blochina. Vezi motivul roşcatei!

Vica nu mai e domnişoara de onoare a Biancăi Drăguşanu! A lăsat-o baltă?

Bianca Drăguşanu a rămas fără domnişoare de onoare. De ce au părăsit-o Daniela Crudu şi Vica Blochina

Roşcata şi logodnicul ei vor spune „Da" vineri, 30 august, iar suma pe care o vor primi pentru a oferi accesul la ceremonie unei televiziuni este de 10.000 de euro, potrivit unei surse din apropierea celor doi.

Pentru suma pe care o vor primi, Bianca şi Victor au obligaţia, se pare, să furnizeze mai multe imagini exclusive. Deşi mulţi au pus sub semnul întrebării căsătoria lor, Bianca şi Victor merg mai departe.

Astfel, după ce se vor cununa civil săptămâna viitoare, ei îşi vor uni destinele şi în faţa lui Dumnezeu la sfârşitul lunii septembrie, mai exact la 28 septembrie. Pentru nunta lor, roşcata şi iubitul ei au angajat o firmă care se va ocupa de toate detaliile legate de organizare. Deşi mai sunt doar cinci săptămâni până la marea petrecere, mirii încă nu ştiu ce vestimentaţii vor îmbrăca, întrucât nici unul dintre ei nu şi-a achiziţionat hainele pentru cununia religioasă.

simeon stalpnicul png

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav formează un cuplu încă de la sfârşitul anului trecut. După o relaţie furtunoasă cu Adi Cristea, roşcata s-a cuplat cu fostul iubit al Andei Adam. În ciuda faptului că Adrian Cristea, fostul ei iubit, a continuat să o caute, Bianca Drăguşanu a mers mai departe în relaţia cu Victor Slav.

Nici declaraţiile de dragoste siropoase ale „Prinţului" nu au reuşit să o impresioneze pe Bianca. Fotbalistul i-a cerut acesteia să anuleze nunta cu prezentatorul rubricii Meteo de la PRO TV, însă roşcata nu s-a lăsat înduplecată. Conflictele mediatice pe tema respectivă cu fotbalistul au făcut-o pe Bianca să o piardă pe Veronica A. Cara, buna ei prietenă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net