Lăsat fără văz de traficanţii de organe

Ultima actualizare:

Câtă cruzime se află în sufletele unor oameni, încât au fost în stare să lase fără văz un biet copil de 6 anişori! O familie din regiunea chineză Shanxi trăieşte o mare dramă, după ce băiatul lor, Binbin, a fost mutilat de nişte traficanţi de organe.

Micuţul a fost răpit din faţa casei şi drogat, după care i-au fost smulşi ochii. Părinţii l-au căutat cu disperare timp de câteva ore.

„Văzând sânge pe faţa lui, am crezut iniţial că a căzut. Nu mi-a venit să cred când l-am văzut", relatează mama băiatului, devastată de durere. Ochii lui Binbin au fost găsiţi în apropiere, însă cele două cornee lipseau. Băiatul a fost dus de urgenţă la spital, dar medicii nu au mai putut face nimic. „Îi repetam încontinuu: Va fi bine, puiule", povesteşte tatăl cu lacrimi în ochi.

Poliţia a oferit o recompensă echivalentă cu 16.000 de dolari pentru orice informaţii care ar putea duce la arestarea suspectului, despre care se bănuieşte că ar fi o femeie.

Traficul de organe în China a crescut foarte mult în ultimii ani, fiind estimate 100.000 de tranzacţii pe piaţa neagră. Pacienţii pot plăti traficanţilor până la 200.000 de dolari pentru un organ prelevat de la persoane defavorizate, ce-şi vând organele fie şi pentru câte un iPhone. Dacă sunt prinşi, traficanţii de organe primesc condamnarea maximă, adică pedeapsa cu moartea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net