VIDEO Câtă inconştienţă! Dana Marijuana pune sănătatea copilul nenăscut în pericol

Ultima actualizare:

    Dana Marijuana la biserică
Dana Marijuana la biserică

Situaţia financiară a Danei Marijuana este una precară, iar fosta cântăreaţa a declarat că uneori nu are nici măcar bani de pâine. În aceste condiţii, nici nu se pune problema unor teste regulate la ginecolog, pe care Dana ar trebui să le facă cât este însărcinată şi astfel, îşi pune copilul în pericol.

Ion Coteanuîşi a declarat, conform ziarulring.ro, că Dana nu a fost niciodată la control, deşi este deja în luna a şaptea de sarcină, iar el nu vrea să îi dea bani pentru aşa ceva.

"E însărcinată în luna a şaptea, dar nu a făcut niciun control până acum. Nu ştie nici măcar sexul copilului. A zis că nu are bani să meargă la control, iar eu nu am de gând să-i plătesc aceste analize", a explicat Ion Coteanu.

Pentru că Dana nu mai este foarte tânără, sarcina poate fi una cu complicaţii, iar medicii recomandă controale periodice pentru femeile peste 30 de ani. Altfel, mamele riscă să nască copii cu malformaţii.

Mai mult, tatăl vedetei nu a vrut de la început ca Dana să ducă sarcina la bun sfârşit, tocmai pentru că nu are cum să aibă grijă de un al doilea copil. Alessia, fetiţa artistei  este crescută de bunic, pentru că mama nu îşi permite să aibă grijă de ea.

"O cresc singur pe nepoata mea, pe Alesia, de când era mică. Acum e în clasa a doua. Taică-su nu a mai trecut pe la ea s-o vadă de anul trecut, din noiembrie, că nu mai are nici el bani, a rămas fără serviciu. A vorbit cu asta mică doar la telefon", a povestit Ion Coteanu pentru CLICK!.

Însă bunicul, în ciuda faptul că trăieşte şi el de pe o zi pe alta, încearcă să îi ofere fetiţei tot de poate, pentru ca Alessia să nu simtă dorul mamei. Ei au fost surprinşi de reporterii Ziarul Ring la circ, unde Ion Coteanu a dus-o pe micuţă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă FOTO Mediafax jpg
Marcel Ciolacu fb jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net