Nepoţica lui Băsescu s-a născut cu trei săptămâni mai devreme

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

În sfârşit i s-a realizat visul cel mare! Traian Băsescu este bunic, de ieri dimineaţă, de la ora 3.30. Fiica lui cea mică, Elena, a născut fără probleme, prin cezariană, o fetiţă de 2,715 kg şi 47 cm lungime.

Sâmbătă după-amiază, EBa scria pe un site de socializare, despre politică. Mai devreme spunea că mai sunt aproximativ 3 săptămâni până la cel mai important şi emoţionant eveniment din viaţa lor: ziua când vor deveni părinţi.

„Pe amândoi emoţiile şi aşteptarea ne-au copleşit", scria Elena Băsescu. Însă, pe la miezul nopţii, au început contracţiile şi a fost nevoită să meargă la spital. A fost pregătită imediat pentru operaţia de cezariană, iar în jurul orei 3.30 a adus pe lume o fetiţă, de 2,715 grame şi 47 cm lungime.

Maria Băsescu şi soţul Bogdan Ionescu au fost alături de EBa toată noaptea, potrivit Mediafax. Preşedintele a venit să îşi vadă nepoţica, ieri dimineaţă, la ora 11.20, împreună cu soţia Maria şi fiica cea mare, Ioana. Au zăbovit circa o oră lângă Elena şi bebeluş, care se va numi Sofia Raisa, potrivit unor surse medicale.

Dacă acesta va fi numele micuţei, se va bucura când va fi mare. Se va serba la 17 septembrie, când trebuia de fapt să se nască, de ziua Muceniţei Sofia, care înseamnă „înţelepciune", în greceşte, iar Raisa este numele dat de greci trandafirului.

Maria şi Ioana Băsescu au fost să-şi vadă nepoata

simeon stalpnicul png

La puţin timp după ce a intrat să vadă „fetele", preşedintele Băsescu a postat prima fotografie cu noul membru al familiei. La ieşirea din Spitalul Universitar, Traian Băsescu a declarat că este bucuros că a primit „nobilul titlu de bunic", potrivit Mediafax.

Despre nepoţica sa a spus, râzând, că seamănă cu el, este sănătoasă şi „deja a supt". El a spus că nu ştie cine vor fi naşi şi că fiica sa va mai rămâne în spital două-trei zile. Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu s-au căsătorit la 1 septembrie 2012, exact cu un an înainte de a deveni părinţi.

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Elena Băsescu şi soţul ei nu s-au grăbit prea tare cu pregătirile, ştiind că mai sunt trei săptămâni până când bebeluşul lor va veni pe lume. Chiar vineri, cei doi au postat pe reţeaua Facebook fotografii cu viitoarea cameră a micuţei, pictată cu zeci de personaje de desene animate. "Am apucat să desenăm pereţii din camera fetiței noastre. Eu am ales personajele care să-i lumineze începutul vieţii, iar Bogdan a fost mai implicat pe partea artistică. A ajutat-o de zor pe pictoriţă. Sperăm că şi micuţei noastre o să-i placă", scria Elena Băsescu vineri.

Elena Băsescu a născut o fetiţă, cu trei săptămâni înainte de termen

Care este semnificaţia numelui ales de Elena Băsescu pentru fetiţa sa

A născut într-o zi specială. Ce înseamnă 1 septembrie pentru Elena Băsescu

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net