La 5 ani de la moartea lui Ştefan Iordache, rudele se ceartă pe averea regretatului actor


    Ştefan Iordache (Foto: Arhivă)
Ştefan Iordache (Foto: Arhivă)

Nu are linişte nici după moarte! Au trecut cinci ani de la dispariţia marelui actor Ştefan Iordache şi trei ani de la moartea soţiei acestuia, Mihaela Tonitza. Rudele din partea soţiei vor o parte din averea celor doi soţi şi au mers în instanţă.

Ei i-au dat în judecată pe sora actorului, dar şi pe mai mulţi prieteni ai maestrului, printre care şi jurnalistul Marius Tucă şi cer anularea testamentului în care actorul a lăsat mai multe case şi apartamente, informează România Tv.

Potrivit surorii acestuia, Ştefan Iordache a lăsat în urma sa o moştenire nesemnificativă: o casă în Gruiu, un apartament şi drepturile de autor. Chiar şi aşa rudele au pretenţii şi vor şi ele o parte din “avere”.

Ştefan Iordache s-a stins din viaţă în 2008, la vârsta de 67 de ani la o clinică din Viena, în urma unui stop cardio-respirator survenit pe fondul leucemiei de care suferea. La un an şi jumătate a murit şi soţia lui, Mihaela Tonitza, cea care i-a fost alături timp de 40 de ani şi care s-a arătat distrusă de pierderea sufletului ei pereche. Scrisese pe coroana de flori pe care i-o pusese la cap, “Aşteaptă-mă! Mihaela", iar în ferparul din ziar precizase şi mai limpede abisul în care se scufundase: "Sufletul şi viaţa mea nu m-au părăsit. Ne întâlnim curând... Ştefane, aşteaptă-mă. Fără tine n-am niciun rost. Te iubesc, Coco. Mihaela”.

cub gabriel apostol png
zodii care imprumuta bani jpg
cub gabriel apostol png
Gabriel Apostol, fost concurent Masterchef
andreea ibacka si majda jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
harry si meghan jpg
Wednesday Addams dance jpg
judecator gabriel apostol foto master chef jpg
 Lewandowski și Messi FOTO Profimedia
image
image
image
image
viespile ucigașe jpg
Bărbatul care a băut alcool zilnic, timp de 30 de ani
inselat jpeg
Klaus Iohannis si Alina Gorghiu jpg
foto2 liliana jpg
calendar ortodox 2021 2 decembrie sfantul prooroc avacum bizant sec xiv jpeg