Loredana Chivu, acuzată că «s-a vândut» lui Leo de la Strehaia! Cine spune asta!


    Loredana Chivu
Loredana Chivu

Loredana Chivu a primit o maşină de lux de la Leo de la Strehaia şi a vorbit despre cadoul primit în ultimele zile, susţinând că nu are nicio legătură cu el.

Loredana susţine că Leo pur şi simplu i-a oferit maşina şi că nu a fost obligată să ofere nimic în schimb, însă au apărut detalii potrivit cărora întreaga "afacere" nu ar fi atât de curată precum pare.

Cumnatul lui Leo însă susţine că Loredana Chivu s-ar fi vândut pe bani buni.

«O cunosc foarte bine. Am fost cu Leo când i-a dat maşina. Scopul lui a fost să fie cu ea! I-a spus că vrea să fie cu ea şi până la urmă a acceptat. Relaţia asta nu e de ieri. El a mai fost cu ea la mai multe evenimente mai retrase. Aventuri cu ea a mai avut. Ea minte cu neruşinare că a fost doar un cadou. Ei se cunosc de vreo doi ani. Ea vroia o aventură şi primea ceva pe aventura asta. Înainte mai primea un inel, 5000, 6000 de euro şi pleca cu el o noapte. Înainte să îi facă actul de proprietate a fost cu el la hotel şi a stat acolo vreo două ore. Maşina i-o ia înapoi! O face să îi dea maşina», a spus cumnatul lui Leo de la Strehaia, la Un Show Păcătos.

«Nu am avut niciodată o relaţie cu el! Nu l-am văzut niciodată până recent. Am dovezi pentru ceea ce spun. Eu vreau să îl dau în judecată pe acest domn. Eu pot dovedi orice s-a întâmplat între mine şi Leo. Fostul meu prieten chiar s-a luat de el», a spus Loredana Chivu.

andreea mantea
cub gabi bădălău png
zodia care va avea un weekend de cosmar jpg
horoscop jpg
Schengen FOTO Shutterstock
dorin cioaba 2 jpg
vouchere pentru energie electrica jpg
cub Daniel Onoriu png
image
image
image
image
image
image
incendiu moscova decembrie 2022 jpg
shutterstock bani 1953888304 jpg
cub gabi bădălău png
dorin cioaba 2 jpg
Schengen FOTO Shutterstock
vouchere pentru energie electrica jpg