Soţia lui Pepe: «Dumnezeu mi-a dat cel mai bun bărbat»

Pepe
Pepe

Pepe poate să stea liniştit de-acum încolo! La ruperea turtei, fetiţa lui a ales prima dată de pe tăviţă microfonul, semn că micuţa va alegea şi ea o carieră în muzică.

Pe 15 august, de Sfânta Maria, fetiţa şui Pepe a împlinit un an, însă părinţii şi naşii au hotărât să-i rupă micuţei turta mai devreme cu câteva zile, din cauza unor spectacole şi filmări pe care a trebuit să le susţină artistul. Evenimentul a avut loc la un restaurant din Pipera, iar naşii Cătălin şi Andra Măruţă, alături de fiul lor David, dar şi de apropiaţii acestora, au aniversat-o pe micuţă cu un tort mare, cu artificii.


    Pepe
Pepe

Turta a avut aceleaşi dimensiuni, plină de trandafiraşi din zahăr, însă cel mai aşteptat moment a fost cel în care fetiţa lui Pepe a trebuit să-şi aleagă trei lucruri de pe tăviţă. Maria a aşes microfonul, moment care l-a bucurat foarte mult pe Pepe întrucât ar putea să-i urmeze în carieră, apoi a ales pixul şi o ştampilă. David, băieţelul lui Măruţă i-a cântat "La mulţi ani!", iar Pepe a fost profund emoţionat. "În momentul ăsta chair suntem fericiţi. A început să meargă, să spună primele cuvinte", a spus artistul al Pro Tv.

Raluca, soţia acestuia a fost şi ea bucuroasă, mai ales că fiica ei a rostit prima dată cuvântul "mama". "Maria a spus prima dată mama. Nu am crezut că o să mă bucur atât de mult pentru tot ce mi-a oferit Dumnezeu în aceşti doi ani. M-am rugat la Dumnezeu să-mi de un bărbat bun şi mi l-a dat pe cel mai bun", a spus ea râzând.

cub gabriela marin denise pilafai png
Mama lui Theo Rose și Teo Trandafir jpg
mariana moculescu jpg
1 horoscop luna noua in berbec jpg jpeg
cub theo rose anghel damian png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO
cub razvan ciobanu png
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Mercenari Wagner FOTO Telegram png
2 ingrijire ten iarna piele jpg jpeg
image
image
image
image
foto1 la sfinxB jpg
shutterstock 165207755B jpg
minivacanta 1 decembrie jpg
foto 1 bec economic jpg
Screenshot 2022 11 29 at 21 10 20 png
Urşi ZOO Târgovişte. FOTO