Luciu se vrea mai slabă decât Drăguşanca

simeon stalpnicul png

A rămas mai puţin de o lună până la nunta Biancăi Drăguşanu cu Victor Slav. În timp ce mirii stabilesc ultimele detalii, naşa celor doi, Nicoleta Luciu, face eforturi să mai dea jos două kilograme. Se pare că vedeta vrea cu orice preţ să fie mai slabă decât finuţa ei.

De când se ştie, Nicoleta Luciu (32 de ani) a fost mereu preocupată de imaginea ei şi a ţinut numeroase diete pentru a arăta impecabil. Chiar dacă a avut două sarcini şi are acasă patru copii, bruneta şi-a revenit de fiecare dată în timp record. În 2008 l-a adus pe lume pe micuţul Zsolt jr. şi, în numai şase luni de la naştere, a dat jos peste 40 de kilograme, iar trei ani mai târziu a devenit mama tripleţilor Kim, Kevin şi Karoly şi a topit cele 30 de kilograme, acumulate în timpul sarcinii, în mai puţin de patru luni.

Nicoleta a fost zilele trecute la atelierul de croitorie al unor prietene, Irenka, Raluca şi Irina şi a lucrat la schiţa rochiei

simeon stalpnicul png

A verificat în oglindă cum îi vine cu mai multe culori şi tipuri de material

simeon stalpnicul png

Cu toate acestea, se pare că dietele pe care le-a ţinut de-a lungul timpului au devenit o obsesie pentru Nicoleta. Chiar dacă toată lumea îi spune că arată impecabil la cele 53 de kilograme, ea insistă că trebuie să mai dea jos două kilograme. Fanii vedetei au ajuns chiar să se îngrijoreze pentru ea şi încearcă să o convingă să renunţe la regim. Nicoleta are însă un singur scop: să arate slabă-băţ în rochia de naşă. Prezentatoarea emisiunii „Bingo România", de la postul tv ACASĂ, a fost deja la primele probe.

„Îmi doresc o rochiţă-sirenă, care să-mi permită să mă mişc în voie, să dansez, să mă distrez! Aş vrea să mai slăbesc puţin până la nunta Biancăi, vreo două kilograme. Prin urmare, vor mai fi nişte probe. Mă ajută foarte mult fetele de la Irenka, Raluca şi Irina, care-mi creează ţinuta, ne înţelegem de minune, sunt foarte simpatice. Au priceput exact ce îmi doresc şi, după probele şi schiţele făcute, sunt convinsă că va ieşi o rochie care va atrage toate privirile", a declarat Nicoleta, pentru Click!

Nicoleta pare să se fi inspirat din stilul de viaţă al finuţei ei, Bianca Drăguşanu. Fosta asistentă tv a slăbit spectaculos după ce în adolescenţă ajunsese să cântărească destul de mult, iar acum se înfometează, de frică să nu se îngraşe vreun gram la loc. Roşcata are acum 55 de kilograme la 1,80 m înălţime. Bianca şi-a justificat obsesia pentru diete spunând că, dacă s-ar îngrăşa câteva kilograme, nu ar mai putea să meargă din cauza problemelor pe care le are la picioare.

Bianca Drăguşanu-  Înălţime: 1,80 m  Greutate: 55 kg  Dimensiuni: 96-62-92

simeon stalpnicul png

Urcă 3.000 de trepte pentru a se menţine în formă

Dincolo de regimul pe care îl urmează, Nicoleta Luciu face şi foarte multă mişcare. Click! a dezvăluit în exclusivitate că vedeta visează la un „fund de braziliancă" şi face eforturi supraomeneşti pentru a-l obţine.

simeon stalpnicul png

Pentru a-şi împlini visul, a apelat la o metodă clasică: urcatul scărilor. După ce a urcat zilnic câte 16 etaje în blocul în care locuieşte, Luciu a trecut la scările din Parcul Carol din Capitală. Timp de câteva luni, prezentatoarea tv a urcat seară de seară, câte 2.500, chiar 3.000 de trepte.

despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
bacteria care te poate ucide
masina cu lemne furate din padure jpeg
Anamaria Prodan
Bancnotele care valorează 1800 de lire
pele gettyimages 841963610 jpeg
Zile libere legale în 2023
nava de croaziera Viking Polaris Foto AFP jpg
vin fiert shutterstock 1207175692 jpg
image
image
image
image
bacteria care te poate ucide
Bancnotele care valorează 1800 de lire
calendar ortodox 2022 4 decembrie sfanta mare mucenita varvara  jpg
Zile libere legale în 2023
pele gettyimages 841963610 jpeg
Ivana Knoll FOTO Instagram png