A încercat să își omoare mama într-un mod monstruos pentru că nu îi mai putea plăti azilul

Ronald, care are 74 de ani, s-a trezit într-o situație pe care o considera fără scăpare atunci când și-a dat seama că nu își mai permite să o țină pe mama lui într-un cămin păentru îngrijirea bătrânilor. În plus, trebuia să se ocupe și de soția lui, Joan, care suferă de demență.

Fostul om de afaceri a recunoscut că și-a ieșit din minți în timpul unei vizite la mama sa, în Hampshire. Avusese o discuție cu directorul instituției și și-a dat seama că nu mai poate plăti taxele. În plus, ajutorul social i-a fost refuzat.

După ce a stat câteva minute de vorbă cu ea, Barham și-a condus mama în salon și a tras perdelele. Apoi a încercat să o stranguleze cu mâinile goale, forțându-i proteza dentară pe gât.

Pentru că nu reușea să o omoare, a luat și pe pernă cu care a încercat să o sufce, însă doi angajați ai azilului au intervenit, după ce au auzit de pe hol sunetele disperate pe care le scotea femeia de 93 de ani.

Bărbatul este acum judecat, iar mama sa a fost mutată într-un alt azil, ssusținut de statul englez. Elsie Barham a declarat în instanță că vrea să se împace cu fiul ei, după tot ce s-a întâmplat.

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
andreea marin
cub lensa animat gif
cub Andreea Perju png
horoscop jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
cub camelia șucu (1) png
image
image
image
image
image
image
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png
baza urs profimedia jpg
Hubert și June au fost înmormântați împreună jpg
masina de spalat jpg