Vlad Craioveanu desfiinţează Radio Guerrilla! Uite ce spune!

Vlad Craioveanu spune că schimbarea nu a venit din dorinţa de a se reinventa, ci din nevoi financiare. Recunoaşte deschis că nu este un mare fan al genurilor muzicale difuzate la Radio 21, dar speră ca prin această mutare să atingă un public mult mai numeros. Deşi fanii de la Radio Guerrilla s-au simţit trădaţi de plecarea sa, Craioveanu spune că, în cei opt ani, s-a simţit „precum un animal rar ţinut într-o grădină zoologică proastă“.

«Ar vrea cei de la Guerrilla să-i consider „concurenţă“, dar cifrele vorbesc de la sine, sunt insignifianţi. Este un radio de nişă, iar eu acum nu mă bat cu nişele. Am scopuri mai mari. Dacă eu m-aş raporta la fanii mei de la Radio Guerrilla aş rămâne, în continuare, mic. Este vorba de un slot de 70.000 de oameni, dar poate că eu ţintesc mai mult decât atât. M-am simţit precum un animal rar ţinut într-o grădină zoologică proastă. Cu siguranţă o să ating un public mai larg, chiar şi fără contribuţia mea în cadrul acestui radio (Radio 21 - n.r.), paleta este mult mai largă. Sunt mulţi detractori care spun că e un radio pentru proşti, dar sunt contrazişi de sondaje, iar categoria „high education“ (educaţie superioară – n.r.) este bine reprezentată. Pe de altă parte, e şi multă ipocrizie aici. Cu toţii zic că sunt intelectuali, că ascultă o anumită muzică sau că se uită la documentare, dar dacă îi întrebi a doua zi ce s-a întâmplat la emisiunea lui Mădălin Ionescu, spre exemplu, ştiu ce s-a întâmplat», a spus Craioveanu, pentru Adevarul.ro.

«Sper că cei ce la Guerrilla s-au simţit trădaţi de plecarea mea. Sper, pentru că poate meritau. Dar acelaşi lucru pot să-i întreb şi eu: oare nu se simt vinovaţi pentru plecarea mea? Să fie fericiţi că le-am mai lăsat un salariu de tocat, practic, prin plecarea mea, le-am mărit salariul. Am fost o nevastă extraordinară. Când am părăsit căminul conjugal, i-am lăsat cu maşină, cu casă, n-am luat nimic, ce mai vor?», a adăugat Vlad Craioveanu.

«Mă consider un personaj diferit faţă de cele cu care  s-a obişnuit mass media românească până acum. Un nebun al adevărului, cu orice risc, dovadă fiind peripeţia mea prin peisajul media. Am lucrat în opt radiouri şi patru televiziuni, nu mi-a scăpat, practic, nimic.», a mai spus el.

Interviul integral, pe Adevarul.ro

cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub lia bugnar png
george burcea lurch jpg
horoscop jpg
cub Andreea Perju png
celine dion jpeg
cub andrele png
Meghan Markle, Prințul Harry 4  sursa   Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
Buzau 1 jpg
parlamentul european profimedia  jpg
calendar ortodox 2021 9 decembrie sfintii ioanchim si ana zamislirea fecioarei maria jpeg
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png