VIDEO Scene de groază pe autostradă! Peste 100 de maşini implicate într-un accident în Marea Britanie

Accidentul, în care au fost implicate peste 100 de vehicule, înclusiv mai multe camioane, s-a produs din cauza vizibilităţii reduse pe autostradă, joi dimineaţa. Potrivit unui raport preliminar, în accident au fost implicate peste 40 de vehicule, însă poliţia a anunţat că numărul acestora depăşeşte 100.

Un martor a spus că vizibilitatea era foarte scăzută, iar şoferii circulau cu farurile stinse. Şoferul Martin Stammers, a descris scena ca fiind "îngrozitoare", cu maşini care au intrat sub TIR-uri şi oameni răniţi.

"Timp de 10 minute, tot ce am putut auzi a fost zgomotul maşinilor care se ciocneau", a declarat bărbatul.

Inspectorul de poliţie Andy Reeves a declarat că nu există morţi în urma acestui accident, iar aproximativ 200 de persoane au suferit leziuni uşoare. El a adăugat că unele persoane, care încă se aflau în vehicule, pot fi rănite grav.

Potrivit BBC News, şase persoane ar putea să fi fost rănite grav, în urma coliziunii. Unii răniţi au fost scoşi din maşini de către pompieri.

Referindu-se la cauza accidentului, inspectorul Reeves a declarat că este "prea devreme pentru a stabili cauza accidentului", iar unul dintre factori ar putea fi vremea.

"Pot să confirm că a fost şi continuă să fie foarte periculos. Mi-au spus că a fost ceaţă densă şi, cu siguranţă, în acel moment era o vizibilitate redusă", a adăugat el.

Poliţia a anunţat că traficul rutier pe acest segment de autostradă ar putea rămâne închis întreaga zi, inclusiv la orele de vârf, seara

cub theo rose anghel damian png
Mihaela Borcea 9 jpg
8 boca arsenie  jpeg
cub ioana ilie nastase png
mihai voropchievici jpg
cub mircea baniciu png
FotoJet jpg
shutterstock 1833215881 jpg
Senatorul PSD Niculae Badalau la sediul Directiei Nationale Anticoruptie foto Marian Iliescu
Catalin Botezatu png
image
image
image
image
printul harry profimedia 0685156749 jpg
efecte busuioc 0 jpeg
autostrada jpg
Lui Niculae Bădălău i s au furat bunuri din casă în valoare de 80 000 de euro jpeg
FotoJet (2) jpg
shutterstock 1833215881 jpg