Andreea Marin, despre problema maidanezilor: «Singura soluţie e cea radicală»

Vedeta s-a declarat o susţinătoare a eutanasierii maidanezilor din Bucureşti şi a adus în discuţie şi câteva măsuri posibile pentru rezolvarea acestei probleme a Capitalei.

"Nu vreau să mă gândesc la groaza în care şi-a sfârşit viaţa Ionuţ, şi nici la durerea bieţilor părinţi. Vina e a celor care sunt pretinşi iubitori de câini, dar care nu fac cu adevărat nimic pentru a-i îngriji. Un câine infometat, mereu infometat, va proceda asa. Sunt nenumărate cazuri pe care le ştiu, de oameni muşcaţi, chiar şi oameni desfiguraţi sau care nu mai sunt oameni, cum se spune, în urma acestor experienţe", a declarat Andreea.

Mai mult, prezentatoarea TV insistă că trebuie să ne implicăm, nu să aşteptăm să fie rezolvate propriile probleme de alţi oameni.

"Fac un apel către toate mamele şi întreaga comunitate de la Şcoala Mamelor pentru a merge mâine la ora 19, în Piaţa Romană. Eu nu voi fi acolo, dar mă alătur din toată inima acestui demers. Dacă aştept să vină altul să-mi rezolve problema, mâine un om drag mie iese pe stradă şi va păţi acelaşi lucru. Nu trebuie să stăm cu braţele încrucişate sau să aşteptăm ca altcineva să facă totul pentru noi. Nu e vina câinilor, dar sunt atât de mulţi câini care trăiesc pe străzi, s-a ajuns prea departe... Nu se mai poate rezolva problema decât printr-o măsură radicală", a completat Andreea.

cub anamaria prodan png
Kanye West si Julia Fox jpg
catalin remus avocatul31 jpg
masina culita jpg
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
cub catalin botezatu png
cub horoscop 1 gif
Doliu in perioada Craciunului
politist violator  Foto via TurdaNews
combustibili alimentare benzina motorina pompa foto shutterstock
image
image
image
image
masina culita jpg
Țestoasa Jonathan jpg
Printul Harry jpg
foto1 catuse badalau INQUAM Photos Sabin Cirstoveanu jpeg
Studentele și au acoperit părțile intime cu pălăriile jpg
catalin remus avocatul31 jpg