Marcel Sârbu, acuzaţii grave la adresa Roxanei ex-Trident: «Fetiţa e un obiect pentru ea»

Marcel, care susţine că a fost agresat de fosta iubită, a venit în platoul emisiunii "Un show păcătos", unde a vorbit despre faptul că Oana nu vrea să vorbească de mama ei şi a povestit chiar cum Roxana a luat copilul cu forţa din casa lui.

"Am semnat o înţelegere prin care îmi ceda custodia. Aveam un program fix, pe care ea nu l-a respectat. La trei ani şi şase luni, a furat-o din casă. A fugit cu ea din casă, fără să îmi zică nimic. A plecat bona cu copilul şi s-a întors bona singură. Am căutat-o, am găsit-o în Craiova în parc, nu ştiam unde stă.

Ea mă provoacă, speră să ripostez, dar nu merge. Ea joacă teatru. Oana a fost mereu un obiect pentru ea, s-a folosit de copil ca să mă agaţe pe mine.

Oana mi-a zis «Tati, luptă». Fetiţa îmi povesteşte tot. Copilul nu minte, el spune la un moment dat adevărul. Eu când vreau să vorbesc despre maică-sa, ţipă şi îşi pune mâinile la urechi. Eu am fost de la început la psiholog cu ea, mi-a zis psihologul că îi e frică să nu mă piardă", a spus Marcel.

horoscop zilnic 1 martie jpeg
cub isabela onoriu png
cub raluca podea png
antonia sexy jpg
Shakira jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cub horoscop iertare png
Bryan Johnson jpg
image
image
image
image
image
image
femeie frig casa jpeg
Terminator jpg
Bryan Johnson jpg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
Ivona Nenu jpg
cub sexy teniswomen png