Lucian Viziru, angajat la hotel în Germania: «Voi mai cânta dacă voi mai avea timp»

Într-un interviu acordat publicaţiei OK! Magazine, Lucian Viziru povesteşte despre noua experienţă din viaţa lui, în care îşi urmează cealaltă mare pasiune în afară de muzică, tenisul.

"De cântat, voi mai cânta dacă voi mai avea timp. Iar în ceea ce priveşte plecarea, am vrut să plecăm din 2010, dar au apărut evenimente mai mult sau mai puţin fericite în viaţa nostră, care ne-au ţinut în România (nunta, botezul lui Mihai, boala şi decesul tatălui meu), iar acum ne-am putut organiza mai bine. Am aplicat în 2011 pe Internet pentru un post de antrenor de tenis, dar, din păcate, nu am putut să mă prezint la probe decât anul acesta, mai exact în iunie. Am dat probe la mai multe cluburi din Austria şi Germania şi, în cele din urmă, m-am ales cu două oferte în scris, dintre care a trebuit să alegem una", spune el.

Lucian stă acum în staţiunea Garmisch-Partenkirchen, unde este antrenor de tenis la un hotel.

"Locuim lângă Garmisch, într-un apartament pe care ni l-a pus hotelul la dispoziţie", explica fostul component al trupei "Gaz pe foc", care, de la 1 octombrie, se va muta din nou.

"Voi fi angajat la o şcoală de tenis din Stuttgart, iar oferta am primit-o în urmă cu câteva săptămâni. Nu mă cunoştea nimeni, însă am vorbit mult la telefon cu cei de la şcoala de tenis şi, în cele din urmă, ne-am întâlnit pentru o discuţie şi un antrenament de probă. Întâmplarea a făcut ca unul dintre proprietarii şcolii de tenis să-l cunoască pe fostul meu partener de dublu, care e antrenor de tenis în Stuttgart. Asta a făcut ca întâlnirea să fie mai relaxată şi însoţită de o recomandare călduroasă din partea unui antrenor de clasă", continuă Lucian Viziru.

Ce spune despre întoarcerea în România, pe okmagazine.ro.

George Burcea in Wednesday jpg
america express vedete concurenti 2022 jpg
cub kamara png
cub ana maria mărgean png
Ada Dumitru  jpeg
cub șerban huidu png
cub daniel onoriu png
Serban Huidu la 40 de intrebari cu Denise Rifai (1) JPG
image
image
image
image
image
image
Uniunea Europeană FOTO via News
Andrei Gîrjob jpeg
Mașini blocate în trafic de ninsoare - vremea - meteo - ninge FOTO Shutterstock
cod rutier jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg