O puştoaică l-a cucerit pe actorul Radu Gheorghe! Vezi despre cine e vorba

Ultima actualizare:
Andra Gogan
Andra Gogan

Andra Gogan, cantareata care in urma cu 4 ani intra in Cartea Recordurilor pentru Cel mai lung concert live sustinut de un copil, a participat de curand la concursul "Folk fara varsta" organizat de Radio Romania impreuna cu Inspectoratul Scolar al municipiului Bucuresti.

Adolescenta de 15 ani a avut parte de o dubla bucurie: a luat locul I pentru interpretare si a cantat impreuna cu actorul si interpretul Radu Gheorghe. Acesta a remarcat-o in public in timpul recitalului sau si a invitat-o pe scena sa cante impreuna piesa "Broasca testoasa".


    Andra Gogan
Andra Gogan

Andra l-a uimit pe Radu Gheorghe cu dictia de care a dat dovada interpretand fara repros refrenul greu descifrabil de multi - "Hai li, hai lo... Ciub daga lig dag lo..." Andra Gogan a devenit cunoscuta datorita melodiei "Nu mi-e frica de bau-bau" cu care au crescut multe generatii de copii, a intrat in Cartea Recordurilor pentru ca a cantat live 3 ore si jumatate, 55 de piese, si cu vocea ei da viata unor personaje celebre de la Disney Junior ("Doctorita Plusica" si "Printesa Sofia")

image
image
image
image
image
image
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
aeroport tulcea delta dunarii jpg
vlad ciurea digi24
2 jpg
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net