EXCLUSIV! Bianca, în luna de miere pe urmele Andei Adam

19 noiembrie 2013
image
Scandaluri pe bandă după căsătorie

Au trecut şapte săptămâni de la nunta lor, dar, în loc de lună de miere, Bianca Drăguşanu şi Victor Slav au avut parte mai mult de venin. Sătui de scandalurile care se ţes în jurul lor, care au culminat cu zvonurile despre divorţ, roşcata le închide gura rău-voitorilor cu un anunţ. „Ce divorţ? Ne pregătim să plecăm în America, în luna de miere!".

Zilele acestea, căsnicia dintre Victor Slav şi Bianca Drăguşanu a fost puternic zguduită de câteva evenimente delicate pentru o familie proaspăt întemeiată. Avortul, dar şi întâlnirile programate sau întâmplătoare ale soţiei cu fostul iubit, fotbalistul Andrei Cristea, au fost doar câteva dintre situaţiile care l-au deranjat şi l-au enervat la culme pe Victor Slav.

Chiar dacă toţi l-au compătimit, la televizor sau pe reţelele de socializare, prezentatorul de la Meteo a făcut pe leul şi a lăsat să se înţeleagă că în casa lor atmosfera este perfectă. Totuşi, Bianca l-a contrazis puţin: „Relaţia este fragilă, unele lucruri ne-au afectat. Există o tensiune. Dacă te supune cineva unui stres continuu, există o tensiune", recunoştea roşcata acum câteva zile într-o emisiune.

Totuşi, în timp ce vecinii şi prietenii celor doi vorbesc despre scandaluri dese şi un divorţ iminent, iată că Bianca face un anunţ care poate să-i bucure pe unii şi să-i dezamăgească pe alţii. "Nu divorţăm. Plecăm în luna de miere, în America!" ne-a declarat Bianca Drăguşanu, în exclusivitate.

"De această situaţie sunt afectaţi doar părinţii noştri, pentru că ei iau lucrurile aşa cum le văd la tv. Eu şi Victor suntem bine, dar poate pentru că din cele trei televizoare pe care le avem acasă, nu pornim nici unul. Aşteptăm nerăbdători să plecăm în luna de miere. Soţul meu mi-a promis că mă duce în America, în decembrie. El a fost de câteva ori acolo, pe vremea când era cu Anda, dar eu nu am ajuns până acum şi mi-aş dori să văd «Tărâmul Făgăduinţei». Cu siguranţă, voi face foarte mult shopping", ne-a declarat Bianca.

Ea nu a părut deloc deranjată că soţul ei a ales pentru concediul marital aceeaşi destinaţie în care mergea cu fosta iubită. "Nu am nici o problemă dacă a fost cu ea. S-a întâmplat în trecut, acum trăim prezentul", a răspuns, amuzată, roşcata. Soţia lui Victor Slav nu s-a mulţumit doar cu America, ci a pus pe listă şi Republica Dominicană pentru că vedeta vrea să facă plajă şi să se întoarcă în ţară puţin bronzată.

Victor mergea în fiecare an peste Ocean cu Anda Adam

Relaţia lui Victor Slav cu Anda Adam a început în anul 2006 pe platourile celui de-al doilea sezon al emisiunii "Dansez pentru tine". Timp de şase ani, prezentatorul rubricii "Vremea", de la Pro Tv, şi solista s-au iubit intens şi toţi spuneau că această relaţie se va "solda" cu o căsătorie. Nu a fost aşa, însă cei doi au rămas cu amintiri frumoase. Datorită acestei iubiri, Victor a vizitat de mai multe ori America. Mama Andei este stabilită acolo de ani buni, iar aceştia aveau un motiv în plus când alegeau destinaţia pentru vacanţele lor.

Astfel, aproape în fiecare an, de Sărbătorile de Iarnă sau de Sfântul Valentin, cei doi se împărţeau între New York, oraşul în care locuieşte doamna Adam, Las Vegas sau Cancun, Mexic. De fiecare dată petreceau o săptămână sau două, iar Slav se înţelegea foarte bine cu cea care putea să-i fie soacră.

Scandaluri pe bandă după căsătorie

simeon stalpnicul png
Scandaluri pe bandă după căsătorie

Ziua de 29 septembrie a fost una cu o semnificaţie aparte, întrucât Victor Slav şi Bianca Drăguşanu au devenit soţ şi soţie jurându-şi iubire veşnică. Nu au avut timp să se bucure de moment, întrucât, la o zi după nuntă, a apărut primul iz de scandal. S-a zvonit că mireasa ar fi lipsit de la propria-i nuntă preţ de o jumătate de oră şi s-ar fi întâlnit cu Adrian Cristea.

Lanţul problemelor a continuat cu avortul pe care roşcata l-ar fi făcut chiar de Sfântul Dumitru. Mai mult, la un eveniment, vedeta a fost pusă într-o situaţie jenantă de prezentatorii Mihai Morar şi Daniel Buzdugan. Aceştia au scris un pamflet ce-i avea ca subiect pe foştii ei iubiţi: Botezatu şi Cristea. Victor a turbat atunci de furie şi a avut o discuţie aprinsă cu ea în maşină. De o săptămână, un alt scandal se prefigurează: divorţul iminent.

Bogdan Vlădău: «Nu ştiu cât va mai rezista Victor la toate astea»

Deşi este prietenul cel mai bun al lui Victor Slav şi a fost cavaler de onoare la nunta celor doi, Bogdan Vlădău nu s-a abţinut să vorbească despre căsnicia acestuia prezentând-o în termeni negativi. De fiecare dată, manechinul a spus că Victor a ajuns la capătul puterilor, dând indirect vina pe soţia acestuia. Mai mult, Vlădău nu crede că întâlnirile dintre Bianca şi Adrian Cristea sunt întâmplătoare. "Nu ştiu cât de mult va rezista Victor la toate acestea", a spus el, recent, la o emisiune la Kanal D.

Bianca Drăguşanu, distantă cu Victor Slav în club: «Nici nu ştiu ce să mai fac!»

Bianca Drăguşanu i-a cerut divorţul lui Victor Slav? Declaraţii bombă!

Divorţul Biancăi Drăguşanu se apropie? «Declaraţiile ei alimentează acest scenariu»

Dezvăluiri despre relaţia cu Victor Slav: «Bianca Drăguşanu şi-a luat casă şi maşină de fiţe din minciuni»

Victor Slav, foarte distant cu Bianca la întoarcerea ei în ţară

banica vicoveanca jpeg
irina tanase 13 jpg
andre JPG
00032 jpg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
anamaria prodan portret 0 jpeg
Pensionari din România jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png
4 carmen iohannis rochie scumpa 3 jpg jpeg
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg