Iată cele mai trăsnite dormitoare pentru copii! Au nişte preţuri de rămâi blocat

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ce-ai putea face cu 16.000 $? Unii şi-ar cumpăra o maşină sau ar plăti ratele pentru  locuinţă, însă părinţii cu bani sunt dispuşi să plătească o avere pentru confortul micuţilor.

Mulţi copii visează la o cameră desprinsă din poveştile lor preferate, cu nave spaţiale ori castele de prinţese. Compania PoshTots din Virginia, SUA, realizează adevărate bijuterii pentru micuţii bogătaşilor.

Copiii celebrităţilor, precum Beyoncé sau Heidi Klum, păşesc în lumea viselor cu caleaşca sub formă de dovleac a Cenuşăresei, călătoresc printre stele cu pătuţul- rachetă sau se trezesc în mijlocul junglei, în copaci. Vedetele au scos din buzunare adevărate averi, pentru a transforma dorinţele micuţilor în realitate.

Realizate manual, din lemn de esenţă rară şi decorate de designeri celebri, paturile au un preţ pe măsură, de la 16.000 $ până la 65.000 $.

Patul-caleaşcă pentru prinţese: Cu un interior de 1,8 m şi tapetat cu mătase,  patul este realizat din lemn şi fibră de sticlă 65.000 de dolari (213.554 lei)

simeon stalpnicul png

«Trăsură ca-n Vestul Sălbatic»: Este realizată din lemn solid de  cedru şi ornamente din mesteacăn 15.900 de dolari (52.249 lei)

simeon stalpnicul png

Patul sub formă de rachetă: Are pereţi cu picturi murale inspirate din luptele spaţiale cu eroii preferaţi15.000 de dolari (49.282 lei)

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net