Sonny Flame îşi trăieşte visul, dar a trecut prin încercări grele. Artistul se destăinuie

Ultima actualizare:

Sonny Flame spune că în viața de artist te lovești de multe obstacole și ai nevoie de multă susținere pentru a reuși. „La noi în România sunt multe talente care se pierd pe drum pentru că nu au susținere, tocmai de aceea Festivalul Mini Armoni vine să îi sprijine și să îi ajute în dezvoltarea carierei lor", susține artistul.

Acesta a ținut să precizeze că și el și-a dorit încă de mic să urmeze o carieră muzicală și deși nu i-a fost ușor, în cele din urmă a întâlnit oamenii potriviți care să îl îndrume și a reușit. „Tata îmi spunea când eram mic că o să-mi crească barba până o să-mi scot eu primul album. Și îmi zicea asta, pentru că își dorea tot ce era mai bun pentru mine și nu voia să fiu deziluzionat, gândindu-se că e mult prea greu să devii artist în România", a spus acesta.

Sonny Flame, alături de Nicola, Connect-R, Alexandra Ungureanu, Corina și Naguale sunt doar câțiva dintre artiștii care și-au unit forțele pentru a susține tinerele mici talente, în cadrul primei ediții a Festivalului Mini ARMONI, ce va avea loc pe 6,7 si 8 decembrie 2013, în comuna Cumpăna, din județul Constanța, la care sunt așteptați concurenți aparținând diferitelor minorități aflate pe teritoriul României.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net