Cine mă dezvirginează şi pe mine? Costă 1,5 milioane de dolari!

simeon stalpnicul png

O studentă braziliancă se încăpăţânează să-şi vândă virginitatea pe internet. Dacă anul recut, la prima licitaţie, Caterina Migliorini (21 de ani) a obţinut 780.000 de dolari, ea vrea acum cel puţin 1,5 milioane de dolari pentru fecioria ei.

„Sunt virgină şi n-am făcut sex niciodată. Am decis să-mi vând virginitatea, iar de data aceasta voi merge până la capăt", aşa vrea studenta Caterina Migliorini să scape de feciorie. Şi ca să fie sigură că-i reuşeşte, tânăra de 21 de ani se antrenează de zor, în speranţa că poate vreun bărbat cu dare de mână şi conturi grase „se îndură" s-o dezvirgineze. Brazilianca speră să fie deflorată pentru fabuloasa sumă de 1,5 milioane de dolari şi şi-a scos la înaintare tot arsenalul de calităţi.

În noaptea fericitului eveniment, câştigătorul va primi un număr de striptease incendiar

simeon stalpnicul png

Caterina se luptă cu valurile pe placă de surf ca un profesionist şi driblează mingea mai ceva ca Messi. Iepuraşul Playboy de Brazilia face echilibristică şi merge pe bandă ca Nadia Comăneci şi se aruncă cu paraşuta de la peste 3.500 metri. „Mă dezvirginează şi pe mine cineva? Uite câte ştiu să fac!", pare să transmită Caterina, dansând şi făcând striptease, în aşteptarea celui care-i oferă cel mai mult pentru virginitatea ei.

La prima licitaţie, din octombrie 2012, un milionar japonez pe nume Natsu (53 de ani) a plătit 780.000 de dolari pentru a o deflora pe Caterina Migliorini, dar pentru că n-au ajuns la un acord, înţelegerea n-a mai avut loc.

Românca Alina a luat 14.000 $

În 2009, ştirea că o româncă şi-a scos virginitatea la licitaţie pe Internet făcea înconjurul lumii. Eroina era Alina Percea, o tânără din Caracal, plecată la studii în Germania. Fericitul câştigător a fost un afacerist italian, în vârstă de 45 de ani, care i-a oferit în schimbul unei nopţi de amor 14.000 de dolari. Între timp, Alina (22 de ani) a ajuns stripteuză într-un club din Bologna.

Mihai Bendeac
niculina stoican   facebook jpg
cabral andreea ibacka botez fetita jpeg
grasime corporala
Gigi Hadid și Kanye West
carte mihai morar dan negru png
Copiii dintr un oraș din Franța fac frigul în clase jpg
bani test jpg
Lopes jpg
Qatar
image
image
image
image
ion soricica jpg
munti sursa FOTO Pixabay
bani in portofel jpeg
Copiii dintr un oraș din Franța fac frigul în clase jpg
Bancomatul este situat în vârf de munte jpg
bani test jpg