Ramona Bădescu, aniversare de lux! Vedeta a avut un tort-surpriză

Ultima actualizare:
Daniela
Daniela

A împlinit 45 de ani şi a preferat să marcheze momentul alături de familie. Ramona Bădescu a avut parte de o petrecere de cinci stele de ziua ei.

Ramona Bădescu a avut parte de o petrecere spectaculoasă, joi seara. Cu ocazia aniversării a 45 de ani, frumoasa brunetă originară din Craiova şi-a adunat familia, prietenii şi apropiaţii pentru a marca acest moment personal. Încă de la ora 19.00 sala hotelului de lux Premier Palace, din Capitală, a început să se umple iar atmosfera a fost întreţinută de band-ul complexului, apoi de SuperChill, trupa emisiunii "Duminica în familie", de la TVR 1, dar şi de Daniela Gyorfi a avut şi ea un moment incendiar, aşături de dansatorii ei.

Super Chill
Super Chill

Ramona
Ramona

Nici sărbătorita nu s-a lăsat mai prejos, Ramona Bădescu a încins scena cu melodii în limba italiană sau melodii din repertoriul Mariei Tănase, precum "Mărioară de la Gorj", acompaniată la nai, de Nicolae Voiculeţ.  Un moment emoţionant a fost acela când Ramona a dansat cu tatăl său.  Toată lumea s-a strâns în jurul lor şi au urmărit scena, iar la final au aplaudat. 

Ramona
Ramona

ramona
ramona

Prezentatoarea tv şi-a răsfăţat invitaţii cu multe bunătăţi tradiţionale, printre care şi berbecuţ la proţap.

ramona
ramona

Tot în aceeaşi zi a fost şi aniversarea managerului Premier Palace, Dumitru Marian, iar acesta a sărbătorit-o împreună cu Ramona. Două torturi cu chipurile celor doi au fost savurate de petrecăreţi.    

ramona
ramona


    ramona
ramona
image
image
image
image
image
image
timisoara jpg
calendar ortodox 2020 10 iunie sfantul mucenic timotei episcopul prusiei png
harry și meghan jpeg
shutterstock 529038052 jpg
stop children suicide 2780203 1280 jpg
Greva generala in invatamant 22 mai 2023  Foto Inquam Photos Octav Ganea (6) jpg