EXCLUSIV Bianca, plătită cu 16.000 € ca să prezinte o emisiune

3 decembrie 2013

Revenirea roșcatei în televiziune îi aduce un salariu fabulos: 16.000 euro pe lună. Emisiunea de divertisment pe care o va prezenta Bianca se va transmite pe Antena Star, primul canal celebrity news din România, care va emite în locul Antenei 2. Ea a început deja filmările la show-ul pe care îl va prezenta în curând.

Deși roșcata nu s-a grăbit să confirme știrea că va avea propriul show, Simona Gherghe a spus, zilele trecute, în direct pe post, că Bianca va fi colega ei.

"A semnat cu Antena 2. O să facă o emisiune acolo!", a spus Simona Gherghe în emisiunea ei. Bianca și-a făcut debutul ca asistentă la emisiunea "Un show păcătos" a lui Dan Capatos. Presa a supranumit-o "blonda lui Bote", însă, cu timpul, s-a dedicat pasiunii sale pentru haine.

A renunțat la televiziune și și-a deschis un atelier de croitorie. Acum, va avea , însă, ceea ce a visat dintotdeauna: o emisiune tv. Astfel, de acum, în familia Slav vor fi doi prezentatori, pe domenii diferite, Bianca pe divertisment, Victor la Meteo.

FOTO Bianca Drăguşanu şi-a prezentat colecţia la Fashion Week! Îţi plac hainele ei?

cub miron cosma png
madalina ghenea cannes6 jpg
FotoJet (4) jpg
FotoJet (2) jpg
mirabela dauer te cunosc de undeva zarug jazzy jo3 png
4 laura cosoi jpg jpeg
cub vedete gravide png
FotoJet (1) jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
printul george si printesa charlotte au inceput scoala nu au titluri regale ci apelative simptice cum 2 size24 jpg
cub miron cosma png
Mircea Geoană: „75% din tot ceea ce înseamnă total de forţe militare ruseşti sunt blocate în Ucraina cu rezultate mediocre din punct de vedere militar” jpeg
000 jpg
FotoJet (5) jpg
regina elisabeta harry meghan jpeg