«Femeia româncă e precum Biserica Ortodoxă. Te duci tu la ea, nu vine ea la tine». Vezi ce mare actor spune asta

Actorul şi scriitorul  Dan Puric a fost invitat la Teo Show de la Kanal D, unde a făcut mai multe declaraţii incendiare înaintea lansării cărţii sale. „Femeia româncă e precum Biserica Ortodoxă. Te duci tu la ea, nu vine ea la tine. Fără emoţii, fără suflet nu faci nimic în viaţa asta. Voi scoate o carte iar pe 17 decembrie despre sufletul românesc. Nu sunt un scriitor, sunt pur şi simplu un om care scrie". Dan Puric a mai povestit despre diverse experienţe din viaţa lui. „Suferinţa implică suflet. Sfinţii au altă medicină, nu pe cea normal". Pe 16 va avea un spectacol care se numeşte "Sufletul românesc"

Dan Puric a mai povestit despre experienţa comunistă şi Moş Crăciun, când Eugen Cristea se îmbrăca în moş şi copii veneau să spună poezii. Un copil de 5 ani s-a încurcat şi toată lumea încerca să-l ajute să-i sufle versurile.  

Actorul era în Franţa şi un francez i-a spus cum să-l facă pe Dumezeu să râdă - "să-i povestească despre planurile lui".

"Acum ni se iau teritorii inestimabile din sufletele noastre. Ăştia ne iau sufletelşe şi -şi bat joc de noi. O ţară se biruie când îi iei toate bogăţiile sufleteşti. În vremea comunismului ne solidarizam şi acum suntem împrăştiaţi. Ştefan cel Marea  fost un Uriaş Sfaânt care a apărat ţara. Acum se ia totul în râs." 

"Poporul romîn aşteaptă să fie trădat. La fel cum Isus Hristos şi Ciobanul din Mioriţa ştiau că se va întâmpla acest lucru. Ca să ţii la poporul tău nu trebuie să te înveţe cineva."

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
image jpeg
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
cub alexandru arsinel png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Plaja 2 Mai (24) jpg
foto   amenzi mai mari rovinieta  jpg
foto   vouchere blocate jpg
calendar ortodox 2021 17 august sf gheorghe pelerinul png
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Risc seismic - sursa foto facebook Nicusor Dan