FOTO EXCLUSIV Adrian Cristea şi familia frumoasă pe care n-a vrut s-o aibă! Ce bine-i stă în rolul de tătic!

simeon stalpnicul png

Cu ochii după Bianca Drăguşanu, Tania Budi ori alte femei despre care se ştie mai puţin, Adrian Cristea a fost prea ocupat ca să vadă că ceea ce caută se află, poate, la doi paşi de el.

În ultimii ani, Cristea s-a remarcat mai mult prin cuceririle feminine decât prin realizări pe terenul de fotbal. A avut o legătură intens mediatizată cu Bianca Drăguşanu, pe care a fost aproape s-o ducă la altar, şi cu Tania Budi, pentru o scurtă perioadă.

În tot acest timp, n-a avut ochi pentru fosta iubită şi mama unei fetiţe minunate, acum în vârstă de 5 ani. Denisa Nechifor l-a iubit cu pasiune, dar n-a putut să-l păstreze lângă ea.

Denisa Nechifor şi Rania s-au jucat la lansarea colecţiei de haine pentru copii M Marquise (Foto: Dorin Constanda)

simeon stalpnicul png

În 2008, când formau un cuplu, Adrian şi Denisa aveau proiecte mari. "Dacă în planurile noastre nu era căsătoria, nici nu făceam copil. Am şi fost logodiţi o perioadă. Ne-am iubit foarte mult, am avut o relaţie frumoasă, însă distanţa ne-a despărţit. M-a cerut de soţie, am acceptat, dar s-a întâmplat să ne despărţim", a declarat ea pentru ziarul Ring, recent.

simeon stalpnicul png

Nu doar fosta iubită a suferit din cauza rupturii, ci şi fiica lor, Rania. O bună bucată de timp, Cristea practic a ignorat-o. Schimbarea cea mare s-a produs în urmă cu un an, când fotbalistul a plecat în Belgia, la Standard Liege, şi a stat departe şi de Bianca, de care abia se despărţise. Din acel moment, a devenit alt om: a început să-şi ia în serios rolul de tată şi le-a chemat la el pe Denisa şi pe Rania.

simeon stalpnicul png

Experienţa din Occident nu s-a terminat bine, dar Adrian Cristea este în continuare grijuliu cu familia nu pare să vrea s-o aibă şi-n acte.

Miercuri, sportivul a fost împreună cu cele mai importante "fete" din viaţa lui la lansarea unei colecţii de haine pentru copii marca M. Marquise, realizate de Anca Serea, imaginea brand-ului, ajutată de Simona Pătruleasa.

Adrian Cristea a supervizat-o pe Rania de la distanţă (Foto: Dorin Constanda)

simeon stalpnicul png

După cum se poate vedea în imagini, pe Cristea îl prinde bine rolul de tată şi, probabil, l-ar prinde şi pe cel de soţ. Numai că şansele sunt destul de mici, după cum recunoaşte chiar Denisa Nechifor.

simeon stalpnicul png

"Nu intră în planurile mele pentru viitorul apropiat să mă căsătoresc cu el. Viaţa mea are un alt sens acum, mă focusez către alte lucruri. Suntem prieteni foarte buni, încercăm să ne ajutăm reciproc şi să ne creştem copilul cât mai frumos posibil", a spus ea în urmă cu puţină vreme.

În plus, pentru Cristea mai sunt multe tentaţii care merită satisfacute, nu-i aşa?

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Ca un părinte grijuliu, Cristea a ţinut uşa pentru fiica sa

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png

Adrian Cristea, la un pas să dea nas în nas cu Bianca

O urmăreşte pe Bianca? Adrian Cristea a mâncat în acelaşi restaurant în care a fost şi roşcata!

cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
Screenshot (539) png
ingrijorare
Kate Middleton (3) jpg
cub mircea bravo png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
rocco siffredi iumor ep 7 foto antena 1 jpg
bohdan krotevici
image
image
image
image
tarom  Mediafax jpg
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg