EXCLUSIV Război între Cristina Spătar şi un cunoscut designer: «Accept să fiu criticată doar de cei mai buni»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Ţinuta purtată de Cristina Spătar la deschiderea magazinului Danei Budeanu nu a fost deloc pe placul Mariei Simion.

Designerul a spus că rochia aleasă avea un aspect ieftin şi că ar trebui să opteze pentru o altă pereche de pantofi.

Cristina a atacat-o dur pe Maria şi a precizat că, deşi acceptă critici din partea unor oameni de renume, ea nu a auzit niciodată de "acest designer care şi-a permis să mă critice".

"Sunt o persoană care nu merge niciodată la un eveniment public fără să-şi studieze atent ţinuta. Precizez că am acasă sute de reviste de specialitate din care mă documentez, pentru că îmi place să fiu mereu în tendinţe. Evident, atunci când este cazul, accept să fiu criticata de designeri renumiţi. Îmi place să învăţ mereu, dar de la cei mai buni. Nu am auzit niciodată de acest designer, Maria Simion, care şi-a permis să mă critice. Atunci când mergi la un eveniment, consiliată fiind de Dana Budeanu, un etalon în domeniul modei, cred că nu ai cum să dai greş", a spus Cristina. 

Mai mult, artista a subliniat că rochia a fost creată chiar de Dana Budeanu şi nu are pic de lyrca, aşa cum a spus Maria Simion. În plus, numeroase persoane prezente la eveniment au felicitat-o şi chiar Mihaela Rădulescu i-a transmis un mesaj în care îi spunea că arată impecabil.

"Precizez că acea «rochie cu foarte multă lycra», după cum spune ea, este de fapt o creaţie Dana Budeanu dintr-un bumbac foarte fin, şi că acei «pantofi cu platform» sunt Louboutin, platforme încă la modă, preferate de cele mai pretenţioase vedete internaţionale. Mai mult decât atât, felul în care am fost îmbrăcată a fost apreciat de mai multe persoane publice prezente la eveniment, printre care şi Mihaela Rădulescu Schwartzenberg, la rândul ei un exemplu de rafinament şi bun gust vestimentar, care mi-a lăsat şi un mesaj public, pe pagina mea de Facebook: «M-am bucurat să te revăd, Cristina şi te admir enorm! Eşti o mămică, o artistă şi un om de calitate şi de o frumuseţe imediat reperabilă! Arătai de vis!».", a completat Cristina Spătar.

image
image
image
image
image
image
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net