Alina, Dorian, Criss şi Vlad revin în prima telenovelă muzicală românească

Ultima actualizare:
Criss si Vlad
Criss si Vlad

Anul viitor postul Acasă va difuza prima telenovelă românească muzicală, „O nouă viaţă", continuarea serialului „Pariu cu viaţa" în care vor juca tinerii din LaLa Band.

Fanii acestei producţii vor avea parte de multe surprize pentru că Alina Eremia si Dorian Popa vor fi cel de-al doilea cuplu de protagonisti in "O nouă viaţă", alături de Criss şi Vlad.

Dorian Popa
Dorian Popa

Cuplul Ioana si Andrei vor avea de trecut noi si grele obstacole deoarece un personaj malefic intervine in viata lor. "Ioana se intoarce de la Paris unde a fost plecata impreuna cu Monica. Afla ca sora ei, Anca are amnezie si nu-si mai aduce aminte de ea. Ioana simte ca nu-si mai gaseste locul in viata familiei ei. Ioana si Andrei au o relatie fericita, insa lucrurile iau o intorsatura neasteptata... Dar cum vor evolua lucrurile, va las pe voi sa descoperiti. Atunci cand ai trecut printr-o serie de evenimente cu o anumita greutate este imposibil sa nu te afecteze, asa ca se produc schimbari si la nivelul personajelor. Trupa, la randul ei va suferi modificari, in functie de problemele personajelor noastre, care sunt la varsta incercarilor", a povestit Alina Eremia.

Vlad Gherman
Vlad Gherman

Nici personajul lui Dorian Popa nu o duce prea bine. Pentru că Andrei ajunge in pragul depresiei in telenovela "O noua viata": "La inceputul proiectului, personajul meu isi deschide un studio de inregistrari impreuna cu Dima si Cristi pentru ca vrea sa transforme muzica din vocatie in afacere. Sufera un soc in momentul in care afla ca un personaj malefic intervine intre el si Ioana. Ce se va intampla mai departe cu cei doi? Vor reusi sa treaca iar si iar peste incercarile destinului? Urmariti-ne in O noua viata! Ne-a fost tare dor de voi, asa ca va dam intalnire in curand ACASA, dar si pe noua pagina de Facebook a telenovelei: O noua viata!", spune Dorian Popa.

Criss
Criss

La rândul lor, Criss si Vlad, cei doi indragostiti si protagonisti din prima telenovela muzicala romaneasca "O noua viată" lasa in urma trecutul si se lupta acum sa depaseasca noi obstacole.

Personajele Anca si Vlad se afla in fata unui nou inceput, iar iubirea lor va trebui sa treaca peste incercari grele: "Anca isi pierde partial memoria in urma unui accident de motocicleta. Amintirile se opresc inaintea inceperii povestilor din "Pariu cu viata". Andrei este fratele ei, nu o cunoaste pe Ioana si nu stie cine este Vlad. La inceputul telenovelei, personajele noastre nu au nici o legatura cu Criss si Vlad. Greu, dar tare frumos", dezvaluie Criss.

Alina Eremia
Alina Eremia

Vlad, romantic incurabil, indragostit si in acelasi timp sfasiat de durere, decide sa dispara din viata iubitei sale pentru ca e convins ca e vinovat de provocarea accidentului si se angajeaza la un depozit: "Vlad se angajeaza la un depozit si canta pe strada. Desi a hotarat sa iasa din viata ei, soarta decide sa ii aduca impreuna", adauga Vlad Gherman.


    Criss
Criss

"Amandoi incepem o noua viata intr-o lume care nu ne este deloc familiara, pe care trebuie sa o descoperim in fiecare minut. Iar soarta, ne va rezerva ca pana acum intamplari extraordinare. Despre ce este vorba, veti afla numai urmarind noul nostru proiect, O noua viata, in care ne-am pus tot sufletul", marturiseste Criss.

image
image
image
image
image
image
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
autostrada soarelui radio constanta 1 jpeg
Captură de ecran din 2024 03 27 la 23 11 52 png
flori jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net