Iubitul Andreei Berecleanu spune adevărul despre operaţiile Mihaelei Rădulescu

Este cunoscut ca şi doctorul vedetelor, dar Constantin Stan este şi iubitul Andreei Berecleanu. Doctorul păstrează confidenţialitatea despre operaţiile vedetelor dar a povestit că „prima vedetă care a venit la mine este Mihaela Rădulescu şi de ea mă leagă amintiri frumoase.", a spus doctorul Constantin Stan, care s-a declarat un bun prieten al vedetei de televiziune.

În continuarea emisiunii Stan a mai povestit  „prefer ca o femeie să fie mobilată bine pe interior. Am comparat-o pe Andreea cu Grace Kelly. Am avut şansă în profesie şi în viaţa personală. Eu am lucrat cu doctorul care i-a făcut operaţii lui Michael Jackson - Steven Hoefflin şi a fost o şansă" , povesteşte doctorul.

Costantin Stan a mai spus că „Mihaela Rădulescu nu şi-a lucrat prea mult faţa, a făcut injecţii cu botox dar nu foarte multe. Nu şi-a lucrat nasul. Faţa ei arată şi mai bine cu trecerea timpului".

În continuare doctorul a mai declarat că iubita lui, prezentatoarea Andreea Berecleanu nu-şi doreşte injecţii cu botox. "A făcut o singură dată şi nu i-au făcut bine. Nebunia în dragoste este atunci când eşti tânăr. Important este ce se întâmplă acum cu noi. Avem o relaţie la distanţă şi câteodată acea distanţă poate fi propice. Telefonul mobil îmi este util, ne dăm mesaje. Voi petrece de Crăciun cu fiica mea Andrea şi cu copii Andreei.", a povestit doctorul Constantin Stan

cub schimbări televiziuni png
Lia Bugnar
cub andreea antonescu png
hororoscop jpg
cub cheating wife png
image png
image png
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
image png
image png
image png
vaccin
calendar ortodox 2021 16 august sfintii martiri brancoveni elena murariu jpeg
6 baza parcari jpg