EXCLUSIV Ionu┼ú T─ânase, c├ó┼čtig─âtorul ┬źDansez pentru tine┬╗ din 2011: ┬źVia┼úa mea s-a schimbat, eu am r─âmas acela┼či om┬╗

simeon stalpnicul png

├Än urm─â cu exact doi ani a ├«nceput soarele s─â str─âluceasc─â pe strada lui Ionu┼ú T─ânase, t├ón─ârul care a tr─âit toat─â via┼úa prin centre de plasament. ├Än decembrie 2011 a c├ó┼čtigat ÔÇ×Dansez pentru tineÔÇŁ, tot ├«n acea perioad─â ┼či-a cunoscut marea iubire, la scurt timp s-a c─âs─âtorit, iar ├«ntre timp a ap─ârut ┼či bebelu┼čul. Acum are o mic─â afacere ┼či se declar─â cel mai fericit om din lume.

La cei 25 de ani ai lui, Ionu┼ú T─ânase a realizat mai mult dec├ót visa vreodat─â. Are o familie frumoas─â, o locuin┼ú─â, o mic─â afacere. ┼×i c├ónd te g├ónde┼čti c─â ├«n 2011, pe c├ónd locuia ├«ntr-un centru de plasament din Valea Jiului, se g├óndea cu groaz─â c─â a ├«mplinit v├órsta la care trebuie s─â fie dat afar─â.

ÔÇ×Am muncit pentru fiecare firimitur─â de p├óine, am dormit ┼či prin sc─âri de bloc, nici acum nu ├«mi explic cum de nu am ├«nghe┼úat. Puteam s─â mor de at├ótea ori... Dar Dumnezeu a avut alte planuri cu mine. Visam la o via┼ú─â mai bun─â, speram, dar nu credeam c─â o s─â ajung s─â o am at├ót de cur├ónd. Nu e doar mai bun─â, e perfect─â", spune Ionu┼ú T─ânase.

Cu banii c├ó┼čtiga┼úi de la ÔÇ×Dansez pentru tine" a cump─ârat ├«n primul r├ónd un apartament cu dou─â camere ├«n Petro┼čani, ├«n care locuiesc cei doi fra┼úi ai lui, Bogdan ┼či Ciprian. To┼úi trei ┼či-au deschis acolo o ┼čcoal─â de dans, ├«ns─â de ea se ocup─â mai mult fra┼úii. Ionu┼ú locuie┼čte ├«n Bucure┼čti, unde ┼či aici are o ┼čcoal─â de dans.

Ionu┼ú T─ânase are o ┼čcoal─â de dans pentru prichindei, ├«n Bucure┼čti. ÔÇťCopiii m─â iubesc, abia plec de aici dup─â cursuriÔÇŁ

simeon stalpnicul png

ÔÇ×Sunt 60-70 de cursan┼úi la Kids Palace, to┼úi copii cu v├órste cuprinse ├«ntre 3 ┼či 5 ani. Financiar ne merge bine. Deocamdat─â st─âm ├«n chirie, dar ne adun─âm b─ânu┼úii ┼či vrem s─â ne cump─âr─âm o cas─â, la ├«nceputul anului viitor. ┼×i tot atunci preg─âtesc o mare lansare ce implic─â toat─â via┼úa mea, va fi o surpriz─â, ├«nc─â nu pot s─â v─â spun", se dest─âinuie Ionu┼ú.

Dac─â financiar ┼či profesional este mul┼úumit, via┼úa personal─â reprezint─â, de fapt, marea lui realizare. ┼×i-a cunoscut ÔÇ×sufletul-pereche" chiar la preselec┼úiile pentru emisiune, ├«n 2011. Dup─â 3 luni deja se logodiser─â.

ÔÇ×Aveam impresia c─â ne ┼čtim de-o via┼ú─â, era o conexiune ├«ntre noi... Ne iubim enorm". De opt luni a ap─ârut ┼či b─âie┼úelul lor, Matei, un copil c─âruia, de┼či ├«i vor pune totul la picioare, nu inten┼úioneaz─â s─â-l r─âsfe┼úe prea mult. ÔÇ×Va fi r─âsf─â┼úat ├«n limita bunului sim┼ú. C├ónd va ├«n┼úelege, ├«i vom povesti prin ce au trecut p─ârin┼úii lui, iar el va trebui s─â pre┼úuiasc─â tot ce are", spune Ionu┼ú. Are o modestie ┼či un bun sim┼ú incredibile. De fapt, el recunoa┼čte c─â celebritatea nu l-a schimbat: ÔÇ×Via┼úa mea s-a schimbat radical, eu am r─âmas acela┼či om".

Acum, a┼čteapt─â cu ner─âbdare Cr─âciunul, mai ales c─â este primul petrecut ├«n trei. Se va deghiza ├«n Mo┼č Cr─âciun ┼či abia a┼čteapt─â s─â ├«mpodobeasc─â bradul. Nu ├«┼či dore┼čte nimic pentru el. Toate dorin┼úele ├«i sunt deja ├«ndeplinite.

Ionu┼ú T─ânase nu a uitat de unde a plecat ┼či ├«ncearc─â s─â ├«i ajute cum poate pe copiii din centrul de plasament din ora┼čul Vulcan, Valea Jiului. ├Äi viziteaz─â de fiecare dat─â c├ónd ajunge ├«n zon─â ┼či, de Cr─âciun, caut─â s─â le fac─â o mic─â bucurie. Recent a ini┼úiat campania ÔÇ×Fii ┼či tu Mo┼č Cr─âciun", prin care adun─â daruri pentru cei cu care via┼úa nu a fost darnic─â.┬á

├Än decembrie 2011, Ionu┼ú T─ânase ┼či partenera lui de atunci, Jojo, au c├ó┼čtigat locul ├«nt├ói la ÔÇ×Dansez pentru tineÔÇŁ ┼či premiul de 60.000 de euro

simeon stalpnicul png

ÔÇ×Doresc s─â aduc un z├ómbet pe chipul fr─â┼úiorilor mai mici, al─âturi de care am crescut. Pentru asta, am nevoie de ajutorul vostru. Pute┼úi contribui cu dulciuri, b─ânu┼úi, ├«mbr─âc─âminte, produse de igien─â personal─â, articole ┼čcolare, juc─ârii. Tot ce dori┼úi ┼či nu mai ave┼úi nevoie", explic─â Ionu┼ú, care ┼či el, la r├óndul lui, ┼či-a petrecut 12 ani din via┼ú─â numai prin centre de plasament. Cei care vor s─â ├«l ajute pot trimite un e-mail la redactie@click.ro sau la ionuttanase88@gmail.com.

Ionu┼ú T─ânase, c├ó┼čtig─âtorul de la ┬źDansez pentru tine┬╗, ┼či-a f─âcut ┼čcoal─â de dans la Petro┼čani

FOTO Copilul lui Ionu┼ú T─ânase de la ┬źDansez┬╗, neglijat ├«n spital! Tat─âl vrea r─âzbunare!

C├ó┼čtig─âtorul de la ┬źDansez pentru tine┬╗, Ionu┼ú T─ânase, e cel mai fericit om din lume

297951208 827483831584833 7374864136629985305 n jpg
cub elena basescu png
cluj florin salam
298248582 369171575385020 439730657930127129 n jpg
majda si mihai png
baza tommy lee copy jpeg
eva zaharescu webp
samantha smith abuz sexual jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
aine davis jfif
Valeric─â Chitic FOTO vrancea14
foto baza turista paris shutter jpg
ghee butter in glass jar with wooden spoon jpg
2 dr denisa zaharia 2 jpg jpeg
spania profimedia jpg