Nicoleta a pus 4 kg pe burtă, dar se teme de operaţie

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

De necrezut! Acum câteva sătpămâni era slabă-moartă, dar iat-o că s-a rotunjit binişor. Nicoleta Luciu a fost luni seară la un eveniment monden şi i-a uimit pe toţi cu noua silueta plinuţă. Ca să scape de colăcei, bruneta va apela la o metodă care presupune îngheţarea ţesutului adipos la -8 grade Celsius.

Pentru eticheta de „femeie sexy" a făcut sacrificii enorme, dat fiind faptul că Nicoleta Luciu (33 de ani) a trebuit să slăbească de fiecare dată foarte multe kilograme, după ce a născut. La ultima sarcină ajunsese să cântărească chiar 100 de kilograme. Cu multă voinţă, dar mai ales cu dietă şi cu ajutorul medicului estetician care i-a ridicat şi i-a făcut bustul mai ferm, bruneta a revenit la formele care au consacrat-o.

Iulie- 53 de kilograme

simeon stalpnicul png

Cu noua imagine, soţia lui Zsolt Csergo a devenit interesantă pentru clinicle de înfrumuseţare. În primăvară, cei de la „Noblezza Beauty Lounge" şi-au dorit-o ca „ambasadoare", iar la evenimentul din iulie, la care a participat după ce au încheiat contractul, Nicoleta s-a prezentat cu o talie ca trasă prin inel. Situaţia s-a schimbat, însă, între timp. Luni seară, ea a fost prezentă din nou la acelaşi salon de lux, pentru a promova un nou tratament. Dar, de data aceasta, bruneta s-a prezentat mai rotundă în jurul taliei.

Neinspirată, vedeta PRO TV a ales să poarte o culoare deschisă şi o ţinută mulată, care i-a scos în evidenţă bustul impresionant, dar şi cele 4 kilograme în plus, care s-au observat în special în zona abdomenului. A avut curaj să-şi mărească sânii, dar acum se teme să-şi facă liposucţie, ca să scape de colăcei. Nicoleta a spus, însă, că va alege un tratament numit „criolipoliză", care presupune îngheţarea ţesutului adipos, la - 8 grade Celsius.

Şi soţul Nicoletei urmează aceeaşi procedură ca să scape de burtă

Pentru că are o soţie supersexy, Zsolt Csergo încearcă fie şi el la acelaşi nivel. La recomandarea Nicoletei, afaceristul vizitează şi el acelaşi salon de lux din Dorobanţi, unde face aceeaşi procedură. Astfel, pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă, specialiştii i-au recomandat câteva şedinţe de „criolipoliză", procedură prin care i se „congelează" ţesutul adipos. Apoi, grăsimea este mobilizată prin vacuum, iar ţesuturile sunt răcite până la temperaturi de -8˚C, în mai puţin de un minut.

EXCLUSIV Nu mai vrea copii! Soţul i-a interzis să rămână însărcinată!

FOTO Nicoleta Luciu, din nou însărcinată? «Am mâncat pentru doi»

Surpriză pentru Nicoleta Luciu! Ce îşi doreşte Zsolt Csergo!

FOTO Ce bine se înţelege Nicoleta Luciu cu soacra ei! Ce surpriză i-a făcut

FOTO EXCLUSIV Nicoleta Luciu regretă că a rămas fără emisiune la tv. Uite ce planuri de «revenire» are!

image
image
image
image
image
image
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
padure stejar china
Max Woosey Instagram jpg
cele mai bune destinații  sursa   Shutterstock jpg
Elisabeta Moraru country director Google România FOTO Adrian Pogîngeanu jpg
Plimbare foto pixabay