Florentina Opriş are un concurs pentru îndrăgostiţi

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Prezentatoarea Prima Tv, Florentina Opriş, te provoacă la un concurs pe cât de frumos, pe atât de inedit. Se numeşte „mânuţe îndrăgostite", iar cei care trimit fotografii cu mâinile lor, împreună cu ale iubitului/iubitei, pot câştiga premii atractive.

Excursii la Roma, la Paris, weekenduri la spa, bijuterii, în asta constau premiile puse în joc în cadrul acestui concurs. Fotografiile se trimit la contact@florentina.ro până pe 20 ianuarie, iar tragerea la sorţi va avea loc în cadrul unei gale festive ce va avea loc puţin înainte de Ziua Îndrăgostiţilor.

simeon stalpnicul png

„Acesta este proiectul meu de suflet, dar vă mai pregătesc suprize. Printre care una delicioasă - voi lansa o ciocolată sănătoasă, după o reţetă concepută de mine. Proiectele mele sunt ca un motor care mă ajută să mă remontez", spune Florentina.

Prezentatoarea Tv recunoaşte că a suferit foarte mult în urmă cu doi ani când a murit soţul ei. A urmat o perioadă de căutări şi regăsiri, a călătorit mult, ca să-şi pună ordine în gânduri. Şi-a dat seama că viaţa merge înainte şi le e recunoscătoare prietenilor minunaţi care i-au fost alături în această perioadă, care i-au dat iubirea de care orice om are nevoie. Acum, la sfârşit de an, face "bilanţul": "E foarte important să ştim şi să ne împăcăm cu trecutul pentru a putea deschide uşa zâmbind şi împăcaţi cu viitorul. Dacă faci fapte bune, asta atragi lângă tine. Oameni buni şi minunaţi. Dacă gândeşti pozitiv, în viaţa ta vor veni lucruri frumoase", mărturiseşte Florentina Opriş.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
percheziileadevarul png
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net