INTERVIU EXCLUSIV Alex Maţaev, de la X Factor: «Nu am avut nicio iubită româncă, dar caut»

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Alex Maţaev, moldoveanul care a intrat pe sub pielea Deliei la X Factor şi care a reuşit să-l dea pe spate şi pe Mihai Bendeac în momentul în care a cântat live în faţa acestuia, a vorbit în exclusivitate pentru Click! despre felul în care se simte înainte de galele live.

El a recunoscut că experienţa de la X Factor este cât se poate de importantă, având în vedere că va investi banii, în cazul în care va câştiga marele premiu, în familie. Cu toate acestea nu s-a sfiit să vorbească şi despre viaţa sa sentimentală având în vedere că are din ce în ce mai multe fane în România.

Cât de greu ţi se pare să ajungi la publicul din România?

Mi se pare că nimic nu e greu dacă faci ceea ce îţi place. În orice ţară, dacă eşti sincer cu publicul şi faci ceva ce poate să ajungă la inimile oamenilor, poţi să ajungi foarte departe.

Compun mult şi mai multe genuri pentru că ma regasesc şi în altceva, nu cânt doar rock. Sper că lumea va aprecia ce o să fac mai departe.

Ai simţit tensiune din partea juriului X Factor, a Deliei şi a concurenţilor de acolo

Delia nu mai decide cine merge mai departe, dar e foarte important să-i placă şi ei, pentru că ea a crezut în mine până acum şi nu vreau să o dezamagesc.

Dacă până acum am luptat cu cei din echipa Deliei, de acum încolo voi intra în competiţie şi cu celelalte categorii, e un nou pas. Dar până la urmă, orice provocare mă face să fiu mai bun.

Părinţii tăi ştiu cât de departe ai ajuns? Ai vorbit cu mama ta sau cu tatăl tău?

simeon stalpnicul png

Vorbesc cu parinţii mei aproape in fiecare zi. Din păcate ei nu pot veni în gale, dar mă susţin foarte mult de la distanţă. Cel mai important lucru este că ei au încredere în mine şi asta mă ajută! Mama şi sora mea se uită pe youtube la prestaţiile mele din gale, ca nu au Antena 1 în Moldova.

Mereu, când vorbim pe Skype, mama îmi zice : «Sasha, nu uita, cele mai importante lucruri în viaţă sunt sănătatea şi dragostea. Orice s-ar întâmpla, tu să rămâi om»

După toată experienţa de acum eu am realizat că nicio competiţie nu are rost daca nu eşti sincer cu publicul.

Cum ar trebui să fie femeia perfectă pe care sa o iubeşti

simeon stalpnicul png

Nu vreau femeia perfectă, vreau femeia care să mă facă să îmi fie dor de ea în fiecare zi. Nu am nici obiective - să fie blondă, brunetă sau roşcată. Trebuie să fie sinceră şi iubitoare. Eu cred că o relaţie nu are rost fără sinceritate. Acum sunt singur pentru că e greu de găsit o fată sinceră, dar sper ca voi găsi una aşa.

Ce îţi doreşti de fapt, de la viaţă?

De la viaţă îmi doresc în primul rând să am o familie perfectă şi să am un public atât de mare încat să nu văd orizontul.

Ce părere ai despre Delia şi despre Florin Ristei, un alt preferat al publicului?

Delia e o persoană foarte interesantă, cânta bine, arată bine, stie să facă show şi acum mă bucur că e mentorul meu. Florin după părerea mea este un om bun, chiar dacă suntem concurenţi. Îmi pare bine că ne-am cunoscut. Suntem total diferiţi şi cred că asta ne face să dam tot ce avem mai bun pe scenă.

simeon stalpnicul png

Crezi că vei câştiga X Factor?

Sper din tot sufletul ca lumea să mă placă şi să mă voteze. Fără cei care votează nu am nicio şansă. Nu mint, mi-aş dori să fiu eu câştigătorul. Dacă nu va fi aşa... oricum am câştigat multe venind la acest concurs.

Dacă vei câştiga, ce vei face cu premiul?

În primul rând îi ajut pe parinţii mei. Îmi doresc foarte mult sa-l aduc pe tata acasă, să fie familia unită după mult timp petrecut la distanţă. După asta o să investesc bani în mine, pentru că vreau să fac muzică toată viaţa!

Cum ţi se par femeile din România?

Femeile din România sunt frumoase, vesele şi cu simţul umorului....până acum nu am avut nicio iubită românca, dar cred că sunt gata de noi experimente.

VIDEO

image
image
image
image
image
image
Eclipsa de Soare  jpg
WhatsApp Image 2024 02 28 at 10 52 43 jpeg
blue grotto capri jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
statiune balneara romania shutterstock  jpg
ulei de masline in lanturi jpg
Incendiu Valencia 22 februarie 2024 Foto AFP 3 jpeg
autospeciale dotare IGSU FOTO IGSU (2) jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net