Gest impresionant al lui Bobonete pentru fetiţa fără mamă

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Povestea Maiei, fetiţa născută la Constanţa, după sacrificiul suprem al mamei care a refuzat să se trateze de cancer şi a murit pentru a-i da viaţă, a impresionat o ţară întreagă. Doi dintre protagoniştii serialului „Las Fierbinţi" au fost atât de afectaţi de ce au văzut la ştiri, încât s-au oferit să o boteze pe micuţa rămasă acum doar cu tatăl ei.

Maia Mihaela, aşa cum va fi botezată, se află încă internată la Spitalul din Constanţa. Starea ei este bună, dar medicii vor ca micuţa să mai câştige în greutate, după ce s-a născut la doar 2 kg. Deşi a rămas fără mamă la 48 de ore de când a venit pe lume, Maia este deja înconjurată de oameni care vor să o ajute. Printre aceştia se află şi actorii Mihai Bobonete şi Adrian Văncică.

Mihai Bobonete o va creştina pe fetiţă alături de colegul său Adrian Văncică

simeon stalpnicul png

"Am înlemnit amândoi când am văzut reportajul cu mama fetei. Nu ne venea să credem că cineva a făcut acest sacrificiu. Aşa că ne-am decis să luăm legătura cu tatăl fetiţei, care chiar în ziua respectivă îşi îngropase soţia. Am întâlnit un om simplu, cu frică de Dumnezeu, care nu ştie ce-l aşteaptă şi spun asta pentru că atât eu, cât şi Bobo, suntem părinţi. Primul nostru gând a fost să-l ajutăm cumpărându-i cele necesare copilului", a povestit, pentru Click! Adrian Văncică, impresionat de modul în care Maia a venit pe lume. Mihai Bobonete ne-a spus şi el că cei doi s-au hotărât să boteze copilul.

Maia Mihaela a apucat să-şi vadă mama o singură dată

simeon stalpnicul png

«A sperat mereu că îşi va creşte micuţa!»

Între timp, mama Mihaelei Balaniuc (24 de ani) nu poate trece peste durerea provocată de pierderea fiicei sale. Cu poza ei în mână, femeia povesteşte că Mihaelei nu i-a fost uşor să ia decizia de a-şi lăsa propria viaţă în mâinile destinului, pentru a aduce pe lume primul ei copil. „Era fericită că era însărcinată, dar tristă că ştia ce boală are şi ce ar trebui să se întâmple. A consultat mulţi medici, iar unii chiar i-au dat speranţe. A sperat până în ultima clipă că va fi operată după ce naşte şi îşi va creşte micuţa", a spus Lăcrămioara Macovei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net