EXCLUSIV! Cornel Patrichi: «Am vorbit acum patru zile cu Titus. Avea o voce tonică, sănătoasă»

Ultima actualizare:
Cornel Patrichi
Cornel Patrichi

Titus Munteanu nu a dorit să se afle că este bolnav. Cu toate că în ultimele două săptămâni a lipsit de la emisiunile la care lucra, "8 într-o barcă" și O dată-n viață", colegii acestuia din TVR au aflat din presă despre faptul că realizatorul a fost internat în spital.

Cornel Patrichi, unul dintre jurații emisiunii "8 într-o barcă" realizată de Titus Munteanu la TVR 2 din această toamnă este extrem de îndurerat de pierderea realizatorului.

"Azi s-a filmat ultima emisiune "8 într-o barcă". De două săptămâni nu a venit la TVR. Nici nu am știut că a fost internat în spital. Am vorbit cu el acum patru zile... Era bine, avea o voce tonică, sănătoasă... Toți am fost surprinși... Noi am aflat abia după ora 15.00, deoarece filmam. Azi, în timp ce s-a întâmplat nenorocirea, pe platourile din Televiziunea Română se filmau în același timp două emisiuni de-ale sale, "8 într-o barcă și O dată-n viață". Măcar Titus a murit în glorie! E o mare pierdere! Era ultiimul din vechea gardă dintre realizatorii adevărați de televiziune! Ultimul! Nenorocirea că nimeni nu vine din spate", ne-a declarat printre lacrimi, Cornel Patrichi.


    Cornel Patrichi
Cornel Patrichi

Cornel Patrichi și Titus Munteanu au lucrat împreună încă de acum 50 de ani. Realizatorul tv s-a stins din viață azi la ora 13.00 la vârsta de 72 de ani.

image
image
image
image
image
image
ceausescu Rockeffeler1 jpg
FotoJet (1) jpg
Laptop - frauda online FOTO Shutterstock
FotoJet jpg
Screenshot 2023 12 11 133610 png
bani pusculita jpeg
politie tamponare   politia romana jpg
Prognoza meteo 10 13 februarie 2022  În ce zone din țară se strică vremea  Ultimele vești de la ANM jpeg