Piţurcă vrea să-l ia definitiv pe Edan de la Vica

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Schimbare radicală în procesul dintre selecţionerul Victor Piţurcă şi fosta sa iubită, Vica Blochina. Dacă, timp de doi ani, nu a dorit să-şi recunoască fiul şi a făcut-o apoi forţat de instanţă, acum, antrenorul s-a „sucit”! A decis că vrea custodia exclusivă a fiului Edan (7 ani) şi îi cere vedetei tv şi pensie de întreţinere.

Războiul dintre Victor Piţurcă şi Vica Blochina şi-a mai consumat ieri o bătălie. Din nefericire pentru toţi cei implicaţi, nici pe departe ultima!  Doi ani s-a chinuit blonda, originară din Lituania, să-l convingă pe selecţioner să-şi recunoască fiul, şi, la puţin timp după ce a ajuns la acest rezultat - cu ajutorul judecătorilor - se vede nevoită să o ia de la capăt cu procesul. Şi asta pentru că antrenorul şi-a schimbat radical atitudinea.

Pentru că nu este mulţumit cu sentinţa dată de judecători -  trebuie să-i plătească Vicăi, pentru Edan, 2.900 de euro lunar  pensie alimentară - Piţurcă a decis să acţioneze! A cerut în instanţă custodia exclusivă a fiului său.

Mai mult decât atât, doreşte ca acestuia să i se schimbe domiciliul, iar mama lui, Vica Blochina, să-i plătească pensie de întreţinere în cuantum de până la 25 la sută din veniturile sale nete.

La termenul care s-a judecat ieri, s-a amânat cauza până la data de 29 ianuarie, atunci când vor fi audiate părţile: Vica Blochina, Victor Piţurcă, dar şi martorii celor doi. Pentru Piţurcă vor vorbi doi prieteni, iar pentru vedeta tv, bona lui Edan, femeia care se află lângă cel mic de aproape cinci ani.  În plus, va fi audiat şi Edan, însă într-o discuţie cu judecătorul, în camera de consiliu.

Vica Blochina şi-a crescut singură fiul, acum în vârstă de 7 ani

simeon stalpnicul png

„Minorul va fi întrebat cum este îngrijit, dacă este vizitat de tată, cum se înţelege cu mama... Lucruri absolut normale în cazul unei anchete sociale", ne-a declarat avocata Vicăi.

Aceasta a explicat în exclusivitate pentru Click!, de ce crede că procesul intentat de Piţurcă este de fapt doar o „stratagemă": "Noi credem că pe Piţurcă îl interesează doar să obţină micşorarea pensiei de întreţinere, nicidecum altceva. Altfel nu-mi explic cum atâţia ani nu a vrut să audă de fiul lui, n-a vrut să-l recunoască, iar acum vrea să-l ia definitiv de lângă mama sa. A refuzat până şi întâlnirile cu cei de la Protecţia Copilului - un lucru obligatoriu în astfel de cazuri. Avem depuse la dosare adrese de la Primăria Voluntari în care se arată că acesta a refuzat să dialogheze cu cei de la Protecţia Copilului", a mai precizat avocatul.

- În decembrie 2011, Vica a decis să-l dea în judecată pe Piţurcă şi i-a cerut să-şi recunoască băiatul şi să plătească pensie alimentară.- din aprilie 2012 până în septembrie 2012 au fost trei termene în proces, toate soldate cu amânări, deoarece Piţurcă nu s-a prezentat.- septembrie 2012 - octombrie 2012, două termene soldate cu amânări - în care Victor Piţurcă a refuzat să se prezinte la IML pentru a face testul ADN.- 23 noiembrie 2012 - s-a dat sentinţa: antrenorul a fost obligat să-şi recunoască fiul. În plus, Piţi a fost obligat să plătească 100.000 de euro retroactiv şi aproximativ 8.900 de euro lunar pensie alimentară. Avocaţii lui Piţi au făcut apel la această decizie.- o săptămână mai târziu, Piţi a solicitat suspendarea executării sentinţei date de Judecătoria Buftea până la soluţionarea apelului.-  martie 2013,  Tribunalul Ilfov respinge cererea de suspendare a executării vremelnice.- martie 2013, selecţionerul depune o nouă cerere de suspendare a plăţii, invocând alte motive financiare.- aprilie 2013, selecţionerul cere prin intermediul avocaţilor să facă testul ADN. Lucru valabil şi pentru Edan Blochin.- 6 iunie 2013, Victor Piţurcă se prezintă la IML pentru a i se lua probele ADN. Şi lui  Edan i se recoltează probe.- Iulie 2013, sosesc rezultatele testului, care confirma că Piţurcă este tatăl biologic al lui Edan.- august 2013 - instanţa decide micșorarea pensiei alimentare la 2.900 euro lunar şi 50.000 de euro retroactiv.

Vica şi Piţi se întâlnesc azi la tribunal?

EXCLUSIV Vica Blochina renunţă la contractul cu Antena 2?

Vica Blochina, supărată că Piţurcă plăteşte cu ţârâita pensia alimentară!

Click! v-a prezentat pe larg detalii despre scandal

simeon stalpnicul png

simeon stalpnicul png
image
image
image
image
image
image
Horoscop luna martie jpg
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
Mihai Eminescu FOTO Profimedia jpg
spital jpg
rate banci jpg
dinti stomatolog ingrijire 11 7 2008 8 59 14 pm 0 jpeg