EXCLUSIV Minodora nu mai putea să facă sex dacă nu-şi opera burta

Ultima actualizare:

    Solista a reuşit să  slăbească prin sport şi dietă 27 de kilograme,  dar avea nevoie şi de  operaţia estetică (FOTOGRAFII: ARHIVA PERSONALĂ)
Solista a reuşit să slăbească prin sport şi dietă 27 de kilograme, dar avea nevoie şi de operaţia estetică (FOTOGRAFII: ARHIVA PERSONALĂ)

A dormit o lună şi jumătate numai pe spate, a făcut multe nopţi albe şi a suportat chinul încorsetării. La aproape două luni de la operaţia pe burtă, Minodora e fericită că medicul nu i-a eliminat doar o problemă estetică, ci şi una practică. Astfel, din cauza pielii lăsate de pe abdomen, viaţa sexuală s-ar fi transformat într-un calvar în viitorul apropiat.

A reuşit cu multă determinare să dea jos aproape 27 de kilograme, cu sport şi dietă, iar rezultatele au făcut-o să radieze de fericire pe Minodora (35 de ani). Nu pe de-a-ntregul, însă, întrucât surplusul de piele şi grăsimea din zona abdomenului, şoldurilor şi coapselor s-au încăpăţânat să nu dispară cu metodele menţionate.

Singura soluţie prin care artista putea elimina „problema" inestetică era o intervenţie chirurgicală.

Avea probleme conjugale cu soţul ei, Liviu Mihon

simeon stalpnicul png

La începutul lunii noiembrie, anul trecut, medicul esteician Kasem Abu Baker i-a eliminat 1,7 kilograme de ţesut adipos şi piele cu ajutorul abdominoplastiei şi lipolizei, operaţiuni care au durat mai mult de şase ore. Însă, odată urcată pe masa chirurgicală, doctorul i-a eliminat două probleme dintr-un foc. Intervenţia nu a avut doar o latură estetică, ci şi una practică, având în vedere că în viitor această problemă i-ar fi afectat viaţa sexuală.

„Pliul de grăsime şi piele apăsau pe zona superioară genitală, aspect care afecta şi forma genitală, dar şi actul sexual", ne-a explicat medicul de origine arabă care a operat-o.

De altfel, acest lucru e recunoscut şi de solistă. „Acel pliu de grăsime îmi afecta viaţa sexuală", a spus Minodora, pentru Click! Acum, după ce a fost operată pe abdomen, Minodora şi soţul ei, Liviu Mihon, sunt cu atât mai fericiţi cu cât se pot bucura de o relaţie perfectă din toate punctele de vedere.

Mândră de talia ei din ce în ce mai subţire, solista abia aşteaptă să meargă la sală pentru a slăbi şi mai mult, până la 74 de kilograme - greutatea mult visată de ea.

Sunt la dietă. Am trecut pe iaurturi, fulgi de ovăz, legume. După cum ştiţi, mi-am schimbat stilul de viaţă de vreo doi ani. Însă, de Crăciun, a fost ca o explozie, nu m-am abţinut de la nimic şi am cam pus vreo două kilograme pe mine. Am exagerat cu sarmalele, cu cozonacul şi tortul meu de biscuiţi delicios. Încă mai ţin corsetul şi abia aştept să mă apuc de exerciţii", ne-a spus cântăreaţa.

Axinte a scăpat de 7 kg

simeon stalpnicul png

A cheltuit milioane pe ceaiuri de slăbit, dar în cele din urmă tot la cuţit a ajuns. În vara anului 2009, Florin Petrescu, alias Axinte (40 de ani), şi-a modelat silueta la medic: „M-au tăiat ca pe porcul de Crăciun. Mi-am făcut abdominoplastie şi am plecat de la doctor fără 7 kg de grăsime de pe burtă. Acum am 85 kg şi mă simt foarte bine", a declarat umoristul, pentru Click!

Teo şi-a tăiat stomacul

simeon stalpnicul png

După zeci de diete, Teo Trandafir (45 de ani) a găsit soluţia tot pe masa de operaţie. Vedeta Kanal D a negat însă că intervenţia ar fi fost una cu scop estetic. „Da, m-am operat, dar nu ca să slăbesc", a anunţat Teo pe blog, motivând că intervenţia recentă a ajutat la refacerea muşchiul abdominal, secţionat de prea multe ori în 2011, la clinica din Viena.

Raluca Bădulescu a slăbit 50 kg

simeon stalpnicul png

Cântărea 120 kg, dar a scăpat de 50 dintr-un foc. Raluca Bădulescu (40 de ani) a şocat lumea mondenă cu noua ei înfăţişare, obţinută cu ajutorul bisturiului. Fiica fostului senator Laurian Bădulescu şi-a făcut operaţie de micşorare a stomacului în urmă cu un an, iar de atunci porţiile ei de mâncare sunt cât ale unui bebeluş.

După ce s-a operat la burtă, Minodora nu mai face sex două luni!

S-a deschis sezonul operaţiilor în direct. Minodora a scăpat de pielea de pe abdomen

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
image
actualitate.net
image
actualitate.net