EXCLUSIV Bianca se mută din apartamentul conjugal! A bătut palma cu o agenţie imobiliară şi a găsit o nouă casă

Ultima actualizare:

Moş Crăciun a fost generos cu Bianca luna trecută. I-a adus aproape tot ce roşcata a trecut pe listă, poşeta din ultima colecţie Chanel, dar şi perechea de cizme multe visată, însă dressingul spaţios unde să-i încapă toate articolele vestimentare pe care a cheltuit o avere nu prea l-a putut duce în spate.

Dacă nu toate dorinţele i s-au îndeplinit de sărbători, Bianca a găsit soluiţia să le transforme chiar ea în realitate. Surse din anturajul roşcatei au povestit pentru Click! că soţia lui Victor Slav aleargă în aceste zile să-şi găsească o locuinţă nouă, o casă spaţioasă, unde să aloce un spaţiu generos unui dressing open-space.

"Bianca a luat legătura o agenţie imobiliară care se ocupa de toate demersurile şi se va muta în curând din apartamentul conjugal, unde a locuit până acum. Acest lucru se va întâmpla mai repede decât îşi imagina până şi ea. În mai puţin de două luni va locui într-o casă nouă", a povestit o apropiată a roşcatei.

Decizia Biancăi nu este deloc întâmplătoare. Victor Slav şi-a strâns deja toate lucrurile pe care le avea în apartamentul cu două camere deţinut de vedetă într-un complex rezidenţial din Bulevardul Lacul Tei şi s-a mutat de la ea. Bianca Drăguşanu se pare că va face şi ea aceeaşi mişcare, iar ziua ei (n.r. 6 martie) îşi va face cadou o casă nouă.

Citeşte şi:

EXCLUSIV Prima declaraţie a lui Adrian Cristea despre escapada la Paris cu Bianca Draguşanu

«Se vor împăca» Cine spune asta despre Bianca şi Victor Slav

Oana Craioveanu, o apropiată a cuplului Bianca și Victor Slav susține că cei doi nu dădeau semne că vor să divorțeze!

Bianca şi Cristea, surprinşi împreună de Victor Slav

image
image
image
image
image
image
Roata panoramica foto primaria constanta
bani jpeg
Cavoul Iuliei Hasdeu jpg
Regele Charles și Prințul William (2) jpg
Apple iPhone FOTO Shutterstock jpg
image png
image png
Injectie