Uite ce versuri triste are piesa pe care Brigitte i-a dedicat-o lui Ilie Năstase la nuntă

Ultima actualizare:

    În noiembrie, la nunta lor, Ilie şi Brigitte au dansat "dansul mirilor" pe piesa cu nume sugestiv - "Iubire"
În noiembrie, la nunta lor, Ilie şi Brigitte au dansat "dansul mirilor" pe piesa cu nume sugestiv - "Iubire"

Bomba lacrimogena. Aşa ar putea fi descrisă piesa „Iubire" a Andrianei Antoni, pe care Brigitte i-a dedicat-o lui Ilie Năstase la nuntă. În acel moment, peste jumătate dintre invitaţi erau cu ochii în lacrimi.

Piesa „Iubire" este una extrem de sensibilă şi dă numele noului album marca Adriana Antoni. Versurile sunt compuse de artistă şi sunt inspirate dintr-o poveste reală.

„Sursa de inspiraţie este un reportaj pe care l-am văzut la televizor. O tânără îşi pierde soţul în urma unei erori umane, în spitalul unde fusese adus după ce a supravieţuit unui accident aviatic în războiul din Afganistan. La căpătâiul lui, privindu-i palma, mama fetei observă că linia vieţii ginerelui era foarte scurtă, mult mai scurtă decât cea a fiicei, şi încearcă să o consoleze spunându-i că orice ar fi făcut, nu ar fi putut schimba destinul", spune Adriana.

simeon stalpnicul png

În versuri, tânăra se roagă să trăiască doar atât cât trăieşte şi iubitul ei. Iar când o fi să plece, poate au noroc „să plece în acelaşi timp şi acelaşi loc". Mesajul lui Brigitte pentru soţul ei este clar - vrea să fie împreună „până când moartea îi va despărţi". Piesa a fost aleasă pentru "dansul mirilor" la nuntă.

Albumul „Iubire" a fost lansat înainte de Crăciun și cuprinde 19 piese, diferite ca stil, dintre care trei duete pe care "doamna cântecului românesc" le-a realizat cu artişti extrem de populari - Leo Iorga, Gheoghe Zamfir şi Ioan Gyuri Pascu.

Videoclipul piesei „Iubire" s-a filmat în Bucureşti pe parcursul a trei nopţi. Urmăreşte-l mai jos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
On Cloudboom Strike jpg
image
image
image
image
image
image
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net